Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone povestește cum a rămas fără avere în perioada în care a fost bolnavă. „Totul dispăruse”

Sharon Stone povestește cum a rămas fără avere în perioada în care a fost bolnavă. „Totul dispăruse”
Sharon Stone a avut nevoie de șapte ani pentru a se recupera fizic după ce un accident vascular cerebral aproape că i-a curmat viața. Ce s-a întâmplat cu averea vedetei cât a fost bolnavă.

Într-un amplu interviu pentru Hollywood Reporter, Sharon Stone a declarat că a pierdut o sumă impresionantă din avere în timp ce se recupera după boală.

Sharon Stone: „În contul meu bancar, totul dispăruse”

„Oamenii au profitat de mine în acea perioadă. Aveam 18 milioane de dolari economisiți datorită întregului meu succes, dar când m-am întors în contul meu bancar, totul dispăruse. Frigiderul meu, telefonul meu, totul era pe numele altor persoane. Nu aveam niciun ban, a mărturisit actrița. Când a suferit accidentul vascular, Sharon era considerate o atracție majoră la box office.

„Am ieșit din spital arătând ca dinții pe un băț”

Accidentul vascular cerebral a afectat semnificativ sănătatea lui Stone, după cum a povestit în revista Brain&Life în anul 2018.

„Am ieșit din spital arătând ca dinții pe un băț. La acea vreme, nu existau programe de recuperare după accident vascular cerebral. Câteva luni mai târziu, mă luptam foarte, foarte mult”, s-a destăinuit celebra actriță.

„Un călugăr budist mi-a spus că am fost reîncarnată în același corp”

Sharon Stone povestește cum a fost furată în perioada în care a fost bolnavă. Sursă foto: instagram

Perioada grea prin care a trecut a făcut-o pe Sharon Stone să-și reexamineze atât viața personală, cât și cariera.

„Un călugăr budist mi-a spus că am fost reîncarnată în același corp. Am avut o experiență de moarte și apoi m-au adus înapoi. Mi-a sângerat creierul timp de nouă zile…

Nu era poziționat în capul meu unde era înainte. Și în timp ce se întâmpla asta, totul s-a schimbat. Simțul mirosului, vederea, atingerea. Nu am putut citi timp de câțiva ani. Lucrurile erau întinse și vedeam modele de culori. Mulți oameni au crezut că voi muri”, a spus Sharon.

„Dacă muști din sămânța amărăciunii, aceasta nu te părăsește niciodată”

Cu toate acestea, cea mai importantă lecție pe care Stone a învățat-o din această experiență a fost „să rămână prezentă și să renunțe” atunci când vine vorba de provocările vieții. „Am decis să nu mă agăț de faptul că sunt bolnavă sau de orice amărăciune sau furie.

Dacă muști din sămânța amărăciunii, aceasta nu te părăsește niciodată. Dar dacă îți păstrezi credința, chiar dacă acea credință este de mărimea unui bob de muștar, vei supraviețui. Așadar, acum trăiesc cu bucurie”, a continuat actrița.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre