Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone se teme că va fi omorâtă. Fanii i-au rupt chiar și hainele de pe ea

Sharon Stone se teme că va fi omorâtă. Fanii i-au rupt chiar și hainele de pe ea
Sharon Stone este și acum cunoscută pentru scenele legendare din „Basic Instinct”, film în care a jucat alături de Michael Douglas. Totuși, celebritatea a venit la pachet și cu dezavantaje, căci Sharon Stone se teme că va fi omorâtă, iar Sylvester Stallone în loc să o calmeze, a speriat-o mai tare.

Numele Sharon Stone evocă imediat imagini ale scenelor iconice din filmul „Basic Instinct” din 1992, în care a jucat rolul principalului suspect în uciderea unui star rock bogat, alături de Michael Douglas. 

Dar faima instantanee care a însoțit lansarea filmului a făcut ca Sharon Stone să fie temătoare în legătura cu propria siguranță. Iar Sylvester Stallone a speriat-o și mai tare și a înrăutățit lucrurile. 

Sharon Stone se teme că va fi omorâtă 

Recent, Sharon a dezvăluit că actorul din Rocky, Sylvester Stallone, i-a explicat cât de periculoși pot fi fanii, după ascensiunea ei către faimă în anii ’90. De atunci, Sharon Stone a rămas cu teama că va fi omorâtă de vreun fan dereglat psihic. 

Sharon Stone și Sylvester Stallone în „Specialistul” (1994)
Foto: IMDB

„Ce mi-a spus Sly este că, dintr-o dată, mergi pe stradă, toată lumea face asta (n.r. bagă mâna în buzunar) și nu știi dacă vor să scoată un pix sau un pistol. 

Asta devine atât de tulburător pentru că toată lumea face asta, dar nu știi de ce. Te simți constant neliniștită și trebuie mereu să îți dai seama ce se întâmplă, să rezolvi problema și să fii pregătit”, s-a destăinuit, recent, Sharon Stone. 

A mers la Festivalul de la Cannes din 1992 fără agent de securitate 

Actrița în vârstă de 66 de ani a explicat că nu era pregătită pentru faima instantanee atunci când filmul a fost lansat pentru prima dată. Sharon a declarat în podcastul Don’t Shoot the Messenger că și-a dat seama că viața ei s-a schimbat când a ajuns la Festivalul de Film de la Cannes din 1992.

Sharon Stone la Festivalul de la Cannes din 1992, imediat după lansarea Basic Instinct
Foto: Pinterest

„Nu aveam nici make-up artist, nici coafez. Nu aveam nimic, nici măcar un agent de securitate. Imaginează-ți să fii la Cannes cu Basic Instinct și fără securitate”, a povestit Sharon. 

Fanii au strigat după ea la eveniment și i-au înconjurat mașina când a încercat să plece.

 „Erau atât de mulți oameni deasupra mașinii încât prietenii mei m-au pus pe jos pentru că mașina era îndoită,” a spus ea.

Fanii i-au rupt hainele de pe ea

Teama lui Sharon de a fi împușcată este bazată pe experiențe reale; ea a dezvăluit, de asemenea, în podcast, că hainele i-au fost „rupte în bucăți” de fani entuziasmați care voiau să o atingă sau să păstreze ceva de la ea.

Sharon Stone si Michael Douglas
Sharon Stone nu se aștepta la nivelul de popularitate generat de Basic Instinct, însă și-a dorit să fie vedetă
Foto: Festival de Cannes

În pofida nivelului de faimă cu care se confrunta actrița, ea a declarat recent pentru The Hollywood Reporter că atingerea celebrității a fost o „ușurare” pentru ea. 

„A fost atât de nebunesc. Când mergeam pe covorul roșu de la Cannes și o mie de oameni au început să-mi scandeze numele, am simțit un val de ușurare, un sentiment de calm.”

Frica nu a împiedicat-o să devină faimoasă

„Pur și simplu știam că voi deveni o vedetă. Așa că, atunci când s-a întâmplat, brusc m-am simțit ca și cum aș fi fost în propriul meu corp.”

Sharon Stone și-a dat seama curând după lansarea filmului Basic Instinct că viața ei nu va mai fi niciodată la fel. 

Sharon Stone
Sharon Stone urmează să joace într-un nou film, „Nobody 2”, unde va interpreta un rol negativ

„Când am făcut Total Recall, am avut parte de faimă cam trei luni. Dar cu Basic Instinct, au trecut patru luni, cinci luni, șase și faima nu dispărea.”

Teama lui Sharon nu i-a oprit cariera să înflorească. Ea urmează să joace alături de Bob Odenkirk în Nobody 2, un film care urmărește povestea unui om familist și fost asasin guvernamental. Deși nu se știu prea multe despre peliculă, Sharon va juca rolul personajului negativ.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre