Simona Ionescu / Redactor Șef

Sylvester Stallone a împlinit 78 de ani. Starul a fost impresionat de mesajul prietenului Arnold Schwarzenegger

Sylvester Stallone a împlinit 78 de ani. Starul a fost impresionat de mesajul prietenului Arnold Schwarzenegger
6 iulie a fost o zi specială pentru Sylvester Stallone. Starul a primit omagii de la fostul său rival Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 76 de ani, dar și de la cei dragi.

Starul Sylvester Stallone a fost numit campion de Arnold Schwarzenegger, într-o postare încărcată pe pagina de de instagram. Arnold a postat trei imagini cu cei doi și un mesaj care i-a bucurat sufletul lui Stallone: „La mulți ani, prietenul meu @officialslystallone”.

Arnold și Sylvers au fost rivali mulți ani

Sylvester Stallone la 78 de ani

Arnold și Sylvester au fost implicați într-o rivalitate de ani de zile care se pare că a început în 1977, când au fost așezați la aceeași masă la cea de-a 34-a ediție a premiilor Globul de Aur.
La începutul acestui an, în aprilie, cei doi au luat parte la un interviu comun pentru a reflecta asupra rivalității care s-a încheiat de atunci pentru TMZ Presents: Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons, per People.

„Am simțit că, în sfârșit, am ceva care să mă motiveze. Pentru că el este, îndrăznesc să spun, o competiție, o amenințare”

Arnold și Stallone
Arnold și Stallone, o prietenie trainică după o rivalitate de ani mulți. Sursă foto: Daily mail

La un moment dat, Arnold a explicat: „Nu există două moduri de a spune asta: Mi-a fost de mare ajutor în carieră pentru că aveam ceva ce puteam să urmăresc”.

La rândul său, Stallone a mărturisit că, atunci când a apărut Schwarzenegger, „am simțit că, în sfârșit, am ceva care să mă motiveze. Pentru că el este, îndrăznesc să spun, o competiție, o amenințare, orice cuvânt vreți să folosiți”.  

„Imediat ce l-am văzut, a fost ca și cum bang! Dacă intram la o petrecere, ne uitam unul la altul câteva secunde și spuneam: Trebuie să îl prind pe tipul ăla. Nu a făcut nimic rău, dar o va face”, a spus vedeta.  

„La mulți ani celui mai grozav tată”

Stallone și fiica sa, Sistine

Arnold a dezvăluit mai târziu că el a fost „cel care a început totul… deschizându-mi gura, spunând lucruri stupide, fiind competitiv”. Cei doi au o prietenie strânsă, Arnold afirmând că admiră „dedicarea și pasiunea” lui Stallone. Starul din Rocky a mai spus că actorul din Predator are o „inimă mare”.  Stallone a primit, de asemenea, mesaje de la copii săi, dar și unul de dragoste din partea soției, Jennifer Flavin.

„La mulți ani celui mai grozav tată, mă simt atât de norocoasă să te am”, au fost cuvintele lui Sistine, fiica actorului în vârstă de 26 de ani.

Din iubirea cu soția sa au mai venit pe lume Sophia de 27 de ani și Scarlet, în vârstă de 22 deani. Actorul mai are doi copii cu fosta soție, Sasha Czack, e vorba de Seargeoh și Sage. Din nefericire, Sage a decedat în 2012, răpus de o boală de inimă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre