Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone a dezvăluit secretul vechi de 30 de ani. Cine e celebrul actor cu care a fost pusă să întrețină raporturi intime.

Sharon Stone a dezvăluit secretul vechi de 30 de ani. Cine e celebrul actor cu care a fost pusă să întrețină raporturi intime.
În cartea ei autobiografică din 2021, Sharon Stone povestea cum a fost aproape obligată să întrețină raporturi intime pentru un film, însă nu a menționat cine erau cei implicați. Recent, celebra actriță a dezvăluit marele secret pe care l-a păstrat bine timp de peste 30 de ani.

Sharon Stone a cunoscut celebritatea în anul 1992 odată cu rolul din ”Instinct Primar”, unde a jucat alături de Michael Douglas. Scenele fierbinți din peliculă au avut mare succes la public la acea vreme, însă pe parte personală acestea i-au cauzat lui Stone mari probleme. 

Chiar actrița a vorbit despre acest lucru în urmă cu ceva timp, când a dezvăluit că a pierdut custodia fiului său în 2004, din cauza celebrei scene în care personajul interpretat de ea își pune un picior peste picior. La momentul respectiv, un judecător chiar i-a întrebat fiul dacă știe că mama lui face ”filme cu scene intime explicite”.

A pierdut custodia fiului ei din cauza scenelor celebre din ”Instinct Primar”

În cadrul unui Podcast, vedeta din ”Instinct Primar” a povestit că, în timpul divorțului, după ce a pierdut custodia fiului  ei adoptat Roan, a încetat pur și simplu să mai mănânce, atât de mare a fost șocul. Actrița a ajuns la spital cu tulburări ale ritmului cardiac. ”Efectiv, mi-a frânt inima”, a spus Sharon Stone.

Celebra scenă a interogatoriului a dus la pierderea custodiei fiului actriței

Scenele de nuditate și momente intime au inhibat-o de fapt pe Sharon, care a evitat ulterior să mai accepte astfel de roluri. În cartea ei autobiografică publicată în 2021, vedeta vorbea despre momentul în care regizorul unui film în care a jucat a încercat să o oblige să întrețină raporturi intime cu partenerul ei din peliculă, în scopul de a-l face pe acesta să joace mai bine. 

”Crezi că dacă fac asta, va deveni mai bun la actorie?”

Sharon Stone a povestit cum se afla în biroul regizorului unui film la care lucra la acea vreme. Acesta se plimba agitat înainte și înapoi, în timp ce îi explica de ce ar trebui să întrețină raporturi intime cu colegul ei de distribuție pentru a avea mai multă chimie pe ecran. 

Sharon Stone și William Baldwin au jucat împreună în ”Sliver”

„Acum crezi că dacă fac asta, va deveni un actor bun? Nimeni nu este atât de bun în pat. Am simțit că ar fi putut pur și simplu să angajeze un coleg de distribuție talentat, cineva care să poată presta o scenă și să-și amintească replicile.”

Actorul cu pricina era nimeni altul decât celebrul William Baldwin 

În cadrul Podcast-ului de acum câteva zile, Sharon Stone a dezvăluit în sfârșit numele actorului cât și al regizorului implicați în povestea din cartea ei. Este vorba despre filmul ”Sliver” din 1992, iar actorul partener este nimeni altul decât William ”Billy” Baldwin, fratele lui Alec Baldwin. Iar regizorul era Robert Evans, care a decedat în 2019 la vârsta de 89 de ani. 

Regizorul Robert Evans credea că cei doi nu au suficientă chimie pe ecran

„Și el aleargă prin biroul său cu ochelari de soare explicându-mi că s-a culcat cu Ava Gardner și ar trebui să mă culc cu Billy Baldwin, pentru că dacă aș face asta cu Billy Baldwin, performanța lui ar deveni mai bună, iar noi aveam nevoie ca Billy să devină mai bun în film pentru că aceasta era problema”, a dezvăluit actrița. 

Sharon Stone spune că ea era de fapt problema, nu Baldwin

Stone, acum în vârstă de 66 de ani, a spus că Evans credea că dacă se culca cu Baldwin, acum în vârstă de 61 de ani și căsătorit cu Chynna Phillips, perechea ar avea o „chimie mai bună pe ecran”, ceea ce ar „salva filmul”.

Sharon a recunoscut că problema era la ea, căci era rigidă și nu avea atât de multă experiență
Foto: Instagram

„Problema reală a filmului eram eu pentru că eram atât de rigidă și nu ca o actriță adevărată care să poată pur și simplu să întrețină raporturi intime cu el și să readucă lucrurile pe făgașul normal,” a spus ea. „Adevărata problemă era că eram atât de rigidă.”

Reacția lui Billy Baldwin la dezvăluirea lui Sharon Stone

Billy Baldwin a dezlănțuit o tiradă furioasă împotriva lui Sharon Stone din cauza afirmațiilor sale cu privire la el și la ceea ce ar fi spus producătorul filmului Sliver. El a acuzat-o că a spus aceste lucruri fiindcă a fost „rănită, el evitându-i avansurile”. Baldwin a amenințat că va „scrie o carte despre numeroasele povești tulburătoare și perverse” pe care le știe despre actrița Sharon Stone.

Actorul Billy Baldwin, acum în vârstă de 61 de ani, a declarat pentru X, fostul Twitter: „Nu am nicio idee de ce Sharon Stone continuă să vorbească despre mine după atâția ani!”.

A vrut sa joace alături de Michael Douglas, nu de William Baldwin 

Vedeta a recunoscut că era frustrată de faptul că realizatorii filmului nu i-au ascultat sugestiile cu privire la cel pe care să îl distribuie în locul lui Baldwin – spre exemplu pe Michael Douglas.

„Nu trebuia să fac asta cu Michael Douglas,” a spus ea. „Michael putea veni la muncă și știa cum să atingă acele marcaje, să spună acea replică, să se antreneze și să apară pe ecran.

Sharon Stone l-a propus pe Michael Douglas pentru rolul din Sliver

„Acum, dintr-o dată, sunt în afacerea ‘trebuie să am raporturi intime cu oameni’”, a mai spus Sharon Stone. 

Filmele anilor ’90, o mare pepinieră de scene intime explicite 

Anii ’90 au reprezentat o perioadă importantă în industria cinematografiei și multe filme au rămas în memoria cinefililor. ”Instinct Primar” a fost, într-adevăr, un real succes, însă nu e singurul de acest gen. Decada s-a remarcat, printre altele, prin filmele care conțineau scene explicite între actori. 

Mickey Rourke alături de partenera sa pe ecran, Carrie Otis, în ”Orhideea Sălbatică” (1989)
Foto: Instagram

Actori mari precum Bruce Willis, Kim Basinger sau Mickey Rourke au avut și ei scene intime mai mult sau mai puțin explicite. Odată cu venirea anilor 2000, cinematografia de la Hollywood s-a ”cumințit” și astfel a urmat perioada comediilor romantice ”ușoare” sau cu ”adolescenți”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre