Simona Ionescu / Redactor Șef

Și-a prezis Neti Sandu covidul sau nu? Ce au decis șefii postului în ce privește horoscopul PRO TV

Și-a prezis Neti Sandu covidul sau nu? Ce au decis șefii postului în ce privește horoscopul PRO TV
Încă o vedetă de la PRO TV are COVID-19. După Andreea Esca și Andi Moisescu, simpatica Neti Sandu s-a infectat. Ce au decis șefii postului în ce privește horoscopul.

Virusul care a lovit întreaga planetă a ajuns din nou la PRO TV. După Andreea Esca și Andi Moisescu, simpatica astrolog Neti Sandu s-a infectat cu temutul COVID-19.

Și-a prezis Neti Sandu covidul sau nu?

Neti Sandu, renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV, s-a infectat cu COVID-19.

Vedeta postului de televiziune a dispărut de luni, 16 noiembrie, de pe micile ecrane. Celebrul astrolog nu este internată la spital, ci se tratează la domiciliu. Inițial, ziariștii au aflat pe surse că Neti a fost infectată, pentru că astrologul nu a oferit vreo declarație despre starea de sănătate nici în emisiunea de azi. Ultima sa postare de pe rețelele de socializare era de luni, 16 noiembrie. Mesajul de la Facebook face referire la colaborarea sa cu o firmă producătoare de cafea.

După orele prânzului, Neti Sandu a ieșit cu primele precizări, pe site-ul pro tv.

Neti Sandu: „Vreau să aflaţi de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca şi când aş avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, aşa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez şi ţin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine„.

Ce au decis șefii PRO TV în ce privește horoscopul

În dimineața zilei de luni, 16 noiembrie, am văzut cu toții că Neti Sandu lipsește din platou. Nici Mihai Dedu, nici altcineva nu a dat nicio explicație, nu au spus nimic despre absența ei. Colegii de la Pro TV au prezentat un colaj cu imagini și voce, fără ca Neti Sandu să fie prezentă în vreun fel. Telespectatorii au crezut că e în concediu.

Neti Sandu nu este prima vedetă de la PRO TV  infectată cu COVID-19.

Știrista Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au fost infectați, la fel și Andi Moisescu.

De asemenea, la un moment dat s-a vehiculat în presă că actorul din serialul „Vlad”, Adrian Nartea, ar fi avut noul tip de coronavirus.


Unde s-a refugiat George Burcea după ce a plecat din casa Andreei Bălan. Acum s-a aflat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre