Simona Ionescu / Redactor Șef

Silvio Berlusconi e în spital.  Și copiii lui sunt testați pozitiv Covid-19

Silvio Berlusconi e în spital.  Și copiii lui sunt testați pozitiv Covid-19
Fostul premier italian Silvio Berlusconi, recent testat pozitiv cu COVID-19, a fost spitalizat joi seară (3 septembrie) ″din precauţie″. Doi dintre copiii săi sunt ei pozitivi.

Preşedintele Partidului ”Forța Italia” Silvio Berlusconi a fost spitalizat vinei, 4 septembrie, ca măsură de precauţie la spitalul San Raffaele din Milano, după apariţia anumitor simptome de îmbolnăvire cu COVID-19. Nu sunt motive de îngrijorare, dă asigurări spitalul.

Silvio Berlusconi a ajuns în spital.  Și copiii lui sunt testați pozitiv Covid-19

Preşedintele Partidului ”Forța Italia” Silvio Berlusconi a fost spitalizat ca măsură de precauţie la spitalul San Raffaele din Milano, după apariţia anumitor simptome. Din punct de vedere clinic nu dă motive de îngrijorare, au comunicat medicii.

Doi dintre copiii săi, Barbara (36 de ani) şi Luigi (31 de ani) , dar şi noua sa parteneră, Marta Fascina, 30 de ani, au fost de asemenea testaţi pozitiv. ”Cadrul său clinic nu dă motive de îngrijorare”, indică și un comunicat publicat vineri, 4 septembrie,  de partidul său, Forza Italia, transmit Reuters şi AFP.

Potrivit agenţiei de presă AGI, Silvio Berlusconi, care pe 29 septembrie împlineşte 84 de ani, a fost internat în camera pe care de obicei o ocupă în acest spital, lucru interpretat de AGI ca un semn că situaţia nu este gravă.

Licia Ronzulli, senatoare din partidul Forza Italia, a declarat vineri dimineaţă (4 septembrie ) la radio că cel supranumit ”Il Cavaliere” a petrecut noaptea la spital pentru controlarea situaţiei, dar va fi bine.

Berlusconi a anunţat miercuri seară că a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ulterior, doi dintre copiii săi , Barbara (36 de ani) şi Luigi (31 de ani)  şi noua sa parteneră, Marta Fascina, 30 de ani, au fost de asemenea testaţi pozitiv.

″Continui bătălia’‘, afirmase cu o seară înainte Silvio Berlusconi după acest anunţ, dând asigurări că va fi prezent ‘’în campania electorală cu interviuri la televiziuni şi în ziare″.

Peste două săptămâni în Italia au loc alegeri regionale, precum şi un referendum naţional privind scăderea numărului de parlamentari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre