Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep dezvăluiri incendiare despre prelungirea suspendării. Cine are interes să o țină pe tușă

Simona Halep dezvăluiri incendiare despre prelungirea suspendării. Cine are interes să o țină pe tușă
7 octombrie 2022 este data în care Simona Halep a fost suspendată oficial din circuitele WTA și ITF, ca urmare a testului anti-doping eșuat la US Open. Aproape un an mai târziu, testul pozitiv la Roxadustat o ține în continuare departe de terenurile de tenis.

Simona Halep a făcut o serie de dezvăluiri incendiare despre prelungirea suspendării. Totul arată ca și cum cineva are interes să o țină pe tușă. Fostul număr 1 WTA nu a mai jucat de la US Open 2022, turneu la care a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Deși anunțul suspendării a venit în octombrie, anul trecut, de atunci Simona Halep aşteaptă în continuare un verdict. Dubla câştigătoare de Grand Slam nu a fost încă audiată de forurile internaționale din tenis. Ea mărturisește că această amânare de aproape un an de zile deja reprezintă cel mai mare calvar.

Simona Halep dezvăluiri incendiare despre suspendare

„Am refuzat de fiecare dată să cred că se va mai amâna încă o dată pentru că îmi doream foarte mult să fiu judecată. Indiferent de rezultat, mereu am spus că vreau să fiu audiată şi să vedem ce se întâmplă. Aşteptarea a fost un calvar, pentru că în viaţă incertitudinea şi faptul că nu ai nicio putere îţi creează mari dificultăţi, e greu să trăieşti în stilul acesta.

A fost o perioadă în care am avut foarte multe speranţe de la o amânare la alta. M-am antrenat intens, mi-am dorit să fiu pe teren, am început să privesc tenisul altfel şi am apreciat fiecare zi petrecută la antrenament. Dar, de fiecare dată când se amâna audierea, parcă primeam o lovitură puternică şi mă descurajam din nou. Au fost foarte multe suişuri şi coborâşuri, dar pot să spun că am gestionat destul de bine şi nu mi-am pierdut plăcerea de a juca tenis”, a declarat Simona Halep, pentru eurosport.ro.

Cine are interes să o țină pe tușă

Simona Halep a punctat faptul că nicio amânare nu i s-a datorat și că toate amânările au fost provocate de cei care au pus-o sub acuzare. Tot ce și-a dorit sportiva noastră a fost să fie judecată şi să primească un verdict cât mai repede. „Nu am amânat eu niciodată acest caz, această audiere. Tot timpul cei care m-au acuzat au amânat, eu am vrut cât mai repede să fiu judecată şi să primesc decizia”, a mai spus Simona Halep.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre