Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep face următoarea mutare. Își caută casă aproape de antrenorul Muratoglu

Simona Halep face următoarea mutare. Își caută casă aproape de antrenorul Muratoglu
Simona Halep nu se mai întoarce din drum. Vrea să plece din România și a făcut și primul pas în acest sens.

Simona Halep a schimbat aproape toți oamenii din staff-ul său, apoi a divorțat de Toni Iuruc. Ce pune la cale sportiva.

Simona Halep face următoarea mutare. Își caută casă aproape de antrenorul Muratoglu

Vestea că Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc a șocat întreaga lume. Dar deciziile sportivei nu se opresc aici. Potrivit informațiilor oferite de ProSport, ea a fost văzută când își căuta casă, în sudul Franței, aproape de Muratoglu. Sursele spun că sportiva ar fi fost însoțită la vizionări de mama sa și un notar public, despre care se aude că ar fi soția unui verișor al lui Toni Iuruc.

Simona ar fi vrut să cumpere o vilă aproape de Biot, unde se află Academia de Tenis Mouratoglou, dar sursele spun că ulterior s-a reorientat către Sophia Antipolis, care se află mai aproape de Nisa.

Vrea rezidență în Monte Carlo?

Sursele susțin că mutarea Simonei ar avea legătură cu antrenorul Mouratoglou, cu care, spun unii că ar avea mai mult decât o relație profesională. Sunt și zvonuri potrivit cărora Simona ar vrea să-și ia rezidență în Monte Carlo, așa cum i-ar fi propus cu ceva timp în urmă Ion Țiriac.

Însă pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie să arate autorităților că locuiește 180 de zile pe an în Principatul Monaco. În acest fel, ea a avea de plătit zero taxe pe venit. De asemenea, dacă și-ar cumpăra casă în acel loc superb, ar fi un beneficiu în colaborarea cu Mouratoglou.

A divorțat de Iuruc cu doar câteva zile în urmă

Simona și Toni Iuruc au divorțat cu doar câteva zile în urmă la un notar din centrul Bucureștiului. După ce despărțirea a fost oficială, ea a șters toate fotografiile cu fostul soț de pe rețelele de socializare. La rândul lui, sursele spun că Iuruc le-ar fi spus prietenilor că nu mai vrea să audă de căsătorie, după ce are la activ trei divorțuri.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre