Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep îi ridică un imperiu mamei sale. Tania Halep era, până acum, casnicā

Simona Halep îi ridică un imperiu mamei sale. Tania Halep era, până acum, casnicā
Simona Halep este cea mai performantă tenismenă a României, care, în carieră a ajuns pe culmi neatinse de niciun practicant al acestui sport din țara noastră. De mică i-a avut alături pe părinții săi care, deși nu au practicat sporturi de performanță, i-au înțeles talentul și au sprijinit-o, uneori cu mari eforturi.

Simona Halep este foarte apropiată de mama sa pe care, acum, a transformat-o total. Părinții sportivei nu au avut cariere conexe sportului. Tatăl a fost inginer zootehnist, iar mama, casnică. Abia la bătrânețe aceasta a ajuns să se ocupe de altceva.

În urmă cu 10 ani, Tania Halep, mama Simonei, a acceptat să apară, alături de fiica sa, într-o reclamă pentru o companie de telefonie mobilă. Reclama a rulat cu succes pe televiziuni. În aceasta Tania Halep pregătește o plăcintă dobrogeană și face un apel video cu fiica sa. Toată viața ei, Tania Halep a fost casnică: ea a ținut gospodăria, a avut grijă de familie și de educația fiicei sale.

Simona Halep a transformat-o pe mama sa total

Acum mama Simonei Halep a ajuns să se transforme total. Poate că apariția în reclama din 2014 i-a schimbat viziunea despre banii câștigați. Dar cu siguranță a constat mult imboldul dat de fiica sa. La cinci luni după ce a fost suspendată din competiții, fiind acuzată de dopaj, Simona Halep și-a deschis o clinică de recuperare prin kinetoterapie: SIHA. Numele premia primele silabe ale prenumelui și numelui sportivei. Clinica privată a sportivei a fost inaugurată la Constanța.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SIHA Clinic (@sihaclinic)

Clinica noastră vă pune la dispoziție o întreagă gamă de servicii medicale de recuperare și întreținere a condiției fizice, oferite sub îndrumarea și supravegherea echipei noastre de profesioniști. Recuperarea fizică poate fi acum mai ușoară și de succes datorită sistemului David Health Solution, care oferă programe terapeutice pentru coloană, umăr, șold și genunchi.

Optimiziarea stării fizice și psihice poate fi completată datorită compartimentului wellness, unde poți beneficia de multiple servicii de mesaj terapeutic si saună uscată și cu infraroșu”, este anunțul publicat pe pagina de Instagram a clinicii.

Tania Halep a primit pe mână a doua locație SIHA Clinic

În această săptămână, Simona Halep și-a extins afacere și, mai mult decât atât, a transformat-o pe mama ei în femeie de afaceri. „Felicitări, Mamitzic”, a scris sportiva, alături de o fotografie cu cea care i-a dat viață, într-un compleu verde fistic de inspirație Chanel.

Mama Simonei Halep se ocupă de a doua locație a clinicii de kinetoterapie a tenismenei (Sursa foto: Instagram)

Tenismena a inaugurat o nouă locație, iar de aceasta se va ocupa mama ei, Tania Halep. În timp ce așteaptă verdictul la apelul pe care l-a inițiat în procesul în care este acuzată de dopaj, Simona Halep se ocupă, pe lângă antrenamente intensive, de afaceri.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre