Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep, în compania unui fotbalist la Miami. Când va juca primul meci

Simona Halep, în compania unui fotbalist la Miami. Când va juca primul meci
Cu un wild card pentru US Open, competiția din care a fost eliminată, acum doi ani, Simona Halep revine în competiții după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a redus suspendarea inițială dată de ITIA de la 4 ani la 9 luni (perioadă pe care a și efectuat-o).

Așa cum am arătat, Simona Halep își caută momentan antrenor și a plecat în America împreună cu mama sa, Tania, dar și în compania unui fotbalist. Fratele și tatăl ei vor ajunge și ei pentru meciurile din Miami. Competiția începe pe 17 martie. Aseară, Simona Halep a decis să își prezinte public echipa sportivă.

Sportiva ce a deținut locul 1 mondial în clasamentul ATP nu a mai jucat din august 2022, când a fost eliminată în primul tur, tot la la US Open, după ce a fost depistată pozitiv la testul anti doping. Pentru revenirea pe terenul de joc, sportiva a ales primii membri din echipa sa sportivă.

„În tenis este foarte greu să ai parte de oamenii de care tu ai nevoie. În momentul acesta am de ales o echipă. Momentan am un sparring din Portugalia, și un fizioterapeut. După turneul de la Miami o să iau o decizie”, a spus Simona Halep la Antena 3, zilele trecute.

Simona Halep, în compania unui fotbalist și a portughezului din vară

Sparring este o metodă de antrenament, în care partenerii de sparring trebuie au același nivel de pregătire. Conform fotografiei distribuite de Simona Halep din Miami, sparring-ul este tenismenul portughez Joao Monteiro.

Frumosul portughez nu e tocmai un necunoscut presei din România. În vară, el  i s-a alăturat Simonei Halep la Neversea și la o serie de distracții pe litoralul Mării Negre, după ce a ajuns la Constanța. S-a speculat intens, atunci, că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o relație sportivă grozavă.

Simona Halep și-a prezentat echipa sportivă cu care este în Miami (Sursa: Instagram)

Anul trecut el îi dădea Simonei răspunsuri în mediul online, la postări. „Să nu îți fie niciodată teamă să ridici vocea pentru onestitate, adevăr și compasiune, împotriva nedreptății, minciunii și lăcomiei. Dacă oamenii din întreaga lume… ar face acest lucru, ar schimba pământul”, i-a scris, Joao Monteiro, Simonei Halep.

Al doilea membru al echipei sportive al Simonei Halep este un fotbalist. Sabin Topală are 27 de ani și lucrează va fizioterapeut la o clinică privată. În timpul liber joacă fotbal. Sezonul trecut, Sabin Topală a jucat în campionul județului Ialomița alături de echipa Bărăganul Ciulnița. Formația lui a refuzat să participe la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Simona Halep, în centrul atenției: la Miami Open se vând bilete folosindu-se de imaginea ei

Simona Halep se află deja în centrul atenției la Miami. Organizatorii au decis să vândă bilete folosindu-se de imaginea constănțencei care a început marți pregătirea, iar la începutul săptămânii viitoare va juca o primă partidă oficială. Organizatorii vor să profite din plin de interesul publicului pentru a o vedea pe Simona Halep din nou pe teren, astfel încât anunțul despre biletele de acces la Miami Open, publicat pe rețelele de socializare, este ilustrat cu imaginea Simonei. Revenirea sportivei din România pe zgură este un moment istoric.

La Miami Open , biletele se vând cu chipul Simonei Halep pe ele

A trecut un an și șapte luni de la ultimul meci jucat de Simona Halep, la US Open 2022. Românca își va afla prima adversară de la Miami Open după tragerea la sorți programată duminică, 17 martie. Fostul lider mondial va debuta în competiție încă din primul tur. Meciurile din primul tur de la Miami sunt programate pe 19 martie. Nu există, în cazul Simonei Halep, nicio șansă de joc împotriva Soranei Cârstea – aceasta are statut de cap se serie și va intra în competiție abia în turul secund.

Turneul de 1000 de puncte WTA de la Miami va avea loc în perioada 19 – 31 martie și este dotat cu premii totale în valoare de 8.995.555 dolari.

Sursa foto:  Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre