Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep nu mai vrea să audă de tenis acum. Divorțul a pus-o la pământ

Simona Halep nu mai vrea să audă de tenis acum. Divorțul a pus-o la pământ
Chiar dacă nu vrea să se vadă, Simona Halep suferă enorm după divorțul de Toni Iuruc. Sportiva are nevoie să se refacă.

Simona Halep traversează o perioadă delicată despărțirea de cel care i-a fost soț timp de aproape un an. De altfel, ea nu e pe lista celor care vor participa la turneul WTA 500 de la Ostrava, competiție care începe pe 3 octombrie.

Simona Halep nu mai vrea să audă de tenis acum. Divorțul a pus-o la pământ

E posibil, însă, să fie văzută la Transylvania Open, care va avea loc între 10-16 octombrie și Guadalajara Open, care se va desfășura în perioada 17-23 octombrie. Dar ceea ce își dorește Simona foarte mult este să meargă la Turneul Campioanelor, care se va desfășura în perioada 31 octombire – 7 noiembire, în Texas.

Problemele între ea și Iuruc nu au putut fi depășite

Nimeni nu știe cu adevărat ce s-a întâmplat între Simona și Toni, dar un lucru e sigur: problemele între cei doi nu au mai putut fi rezolvate, singura soluție fiind divorțul. Simona le-a spus câteva cuvinte fanilor după ce a semnat actele de divorț la un notariat din București. Cei doi au ales notarul, pentru că nu au vrut să stea luni de zile prin tribunal.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost mesajul Simonei Halep.

Sportiva vrea să plece din România

Potrivit informațiilor oferite de ProSport, Simona a fost văzută când își căuta casă, în sudul Franței, aproape de Mouratoglu. Sursele spun că sportiva ar fi fost însoțită la vizionări de mama sa și un notar public, despre care se aude că ar fi soția unui verișor al lui Toni Iuruc. Sportiva ar fi vrut să achiziționeze o vilă aproape de Biot, unde se află Academia de Tenis Mouratoglou, dar sursele spun că ulterior s-a reorientat către Sophia Antipolis, care se află mai aproape de Nisa.

Vrea rezidență în Monte Carlo?

Sursele susțin că mutarea Simonei ar avea legătură cu antrenorul Mouratoglou, cu care, spun unii că ar avea mai mult decât o relație profesională. Sunt și zvonuri potrivit cărora Simona ar vrea să-și ia rezidență în Monte Carlo, așa cum i-ar fi propus cu ceva timp în urmă Ion Țiriac.

Însă pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie să arate autorităților că locuiește 180 de zile pe an în Principatul Monaco. În acest fel, ea a avea de plătit zero taxe pe venit. De asemenea, dacă și-ar cumpăra casă în acel loc superb, ar fi un beneficiu în colaborarea cu Mouratoglou.

Sursă foto: hotnews sport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre