Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep o ia pe urmele lui Ion Țiriac și se bagă în afaceri. Ce investiție uriașă vrea să facă

Simona Halep o ia pe urmele lui Ion Țiriac și se bagă în afaceri. Ce investiție uriașă vrea să facă
A câștigat mulți bani, dar a știut să facă și cele mai bune investiții. Ce are în plan acum Simona Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc au gânduri mari. Au de făcut o alegere foarte importantă, dar încă mai studiază piața.

Simona Halep a cerut ajutorul specialiștilor imobiliari. Ce investiție uriașă vrea să facă

Potrivit informațiilor oferite de ProSport, campioana noastră Simona Halep și Toni Iuruc o iau pe urmele mentorului ei, Ion Țiriac, și vor să achiziționeze o superbă casă pe Coasta de Azur, investind astfel în imobiliare. Deocamdată sursele spun că cei doi nu s-au hotărât, însă au de ales între o reședință în Monte Carlo, acolo unde taxele sunt mai mici, și alta în Franța, unde impozitele sunt cu mult mai mari. Rămâne de văzut care va fi decizia finală a cuplului.

Urmează investițiile și la Năvodari

Pe de altă parte, fratele și tatăl Simonei, prin firma pe care o au, vor începe să construiască în apropierea plajei Kazeboo un bloc compus din parter, două etaje și un al treilea retras.

Primăria Năvodari le-a dat toate autorizațiile de care au nevoie. Societatea  Firma mai deține un imobil pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, dar și un al bloc în nordul stațiunii Mamaia, precum și un complex de blocuri în Năvodari, lângă plaja Summerland.

Nunta anului

Anul trecut, pe 15 septembrie, Simona și Toni și-au unit destinele într-un local de fițe din Mamaia. Meniul ales a fost pe sprânceană, invitații delectându-se cu fructele de mare, peștele, friptura, rață cu mango, foie gras, tartar de vită cu cipsuri din cartofi și tartar de ton cu biscuiți, scoici San Jaques cu sos de unt și citrice. Cât privește îmbrăcămintea miresei, Simona a ales două ținute cu adevărat spectaculoase.

La cununia civilă a optat pentru o rochie nude, rafinată și elegantă, formată dintr-o fustă lungă în partea de jos și un top brodat în partea de sus. Interesantă a fost și rochia de la petrecere, albă, cu o fundă neagră, creația Oscar de la Renta care i-a scos sportivei în evidență formele perfecte.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre