Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep s-a aruncat în râu, la Praga. Fanii sunt fericiți

Simona Halep s-a aruncat în râu, la Praga. Fanii sunt fericiți
Draga noastră Simona Halep a câștigat turneul de tenis de la Praga. După cum a promis, după ce a ridicat cupa de câștigătoare, s-a aruncat în râul Vltava. Cele mai tari poze cu marea noastră campionană. Fanii sunt fericiți

După șase luni de întrerupere a turneelor de tenis, draga noastră Simona Halep a triumfat la turneul de la Praga. Fericită, s-a aruncat în râu și a postat poze când se bălăcea.

Simona Halep s-a aruncat în râu, la Praga

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câștigat turneul de categorie WTA International de la Praga, după ce a învins-o, în finală, cu 6-2, 7-5, pe belgianca Elise Mertens.

Simona Halep (2 WTA) a revenit în circuitul feminin cu un triumf şi a celebrat succesul într-un mod inedit, spre deliciul fanilor ei.

Simona Halep a savurat revenirea pe terenul de tenis după aproape şase luni de pauză! Chiar dacă la Praga, ea a fost nevoită să se adapteze la noua realitate, stând zece zile închisă în camera de hotel, după ce îşi termina meciurile şi antrenamentele, românca a găsit o modalitate originală de a se descătuşa, după finala câştigată, duminică, în faţa lui Elise Mertens (23 WTA).

”Simo“ s-a aruncat în râul Vltava, care străbate oraşul Praga, şi, după ce a ieşit din apă, a postat fotografia pe contul ei de Internet. ”Așa cum v-an promis!”,  comentat campiona noatră de tenis.

Simona Halep s-a aruncat în râu, la Praga. Fanii sunt fericiți

90.000 de internauți și fani ai Simonei Halep au apreciat modul în care aceasta a sărbătorit Victoria.

”Cele mai tari poze ale tale din toata seria de pe Insta! Perfectă tu, perfecte pozele!”

”Ce bine îți stă fericită!”

”Ești zeița tenisului!”

”Felicitări Simona, un mod măreț de a sărbători Victoria!”.

Prin succesul de la Praga, Simona a ajuns la trofeul 21 din carieră, dar și la al doilea succes din acest an, întrerupt șase luni de COVID-19, după victoria de la Dubai.

Acesta a fost primul turneu disputat de Simona Halep din februarie, după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus.

Simona Halep are 21 de titluri cucerite în carieră şi este a cincea ca număr de trofee dintre jucătoarele active, după Serena Williams (73), Venus Williams (49), Kim Clijsters (41), Petra Kvitova (27), devansând-o pe Victoria Azarenka (20).

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre