Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep și-a luat zborul aseară cu avionul lui Țiriac

Simona Halep și-a luat zborul aseară cu avionul lui Țiriac
Simona Halep urmează să joace la Roma, în competiția ce are loc în perioada 14 - 21 septembrie. Joi seara, tenismena s-a urcat în avion și a plecat spre capitala Italiei.

Din avionul lui Ion Țiriac, marea campionă a postat pe pagina ei de Instagram fotografii de la plecare, dar și din interiorul aeronavei miliardarului.

Pe scara avionului cel care o acompaniază este pilotul, altcineva decât Ion Țiariac, care din când în când se urcă la manșă, având brevet și fiind pasionat de zbor.

E ultimul turneu la care Simona Halep participă înainte de Roland Garros. Specialiștii spun că e principala favorită în competiția de la Roma și că la Roland Garros va face performanță. Are și norocul de partea ei, fiindcă australianca Ashleigh Barty, liderul mondial la acest moment, a anunțat că nu va juca la niciuna dintre cele două întreceri.

Cu puțin timp înainte, Gheorghe Hagi a vorbit despre succese importante obținute în ultimii ani de Simona Halep. Încă o dată el a spus că a știut dintotdeauna că tenismena are calitățile și voința necesare pentru a ajunge în topul tenisului mondial. Declarația lui este elogioasă la adresa sportivei, dar accentuează și faptul că el, chiar dacă fotbalist, a anticipat că sportiva va avea un viitor mare și valoros.

Ştiam că Simona este foarte ambiţioasă. Vedeam marja de progres, ea în fiecare zi a devenit mai bună. E o sportivă care s-a dedicat şi toţi tinerii trebuie să ia de la ea ambiţia care a făcut-o să ajungă numărul 1. 

Aşa cum am mai spus, şi i-am spus şi ei, ea până în semifinale joacă meciuri amicale. Pentru ea meciurile oficiale încep din semifinale”, a declarat Gheorghe Hagi într-un interviu acordat Sports Festival.

În schimb, tot cu puțin timp înainte de plecarea Simonei Halep spre Roma, jurnalistul Radu Banciu a ținut să o necăjească într-o așa-zisă satiră vorbită în emisiunea lui de la B1 Tv. În fapt, o opinie jignitoare la adresa vieții private a sportivei.

„Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam. O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția! Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu «Ciuruc»? Ce tradiții sunt astea, bă?” a spus Radu Banciu, citat de gsp.ro.

Exploziv! Frumoasa Alina Pușcău, de la pedofilul Jefferey Epstein la „Ferma”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre