Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Săndulescu, artista găsită înecată în Lacul Morii, dezvăluire șocantă înainte de a recurge la gestul extrem

Simona Săndulescu, artista găsită înecată în Lacul Morii, dezvăluire șocantă înainte de a recurge la gestul extrem
Artista care s-a aruncat în Lacul Morii plănuise de mult să facă un asemenea lucru greu de explicat în cuvinte.

Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că se va întâmpla o asemenea nenorocire. Și, totuși, Simona Săndulescu a plănuit totul ca la carte.

Simona Săndulescu, artista găsită înecată în Lacul Morii, dezvăluire șocantă înainte de a recurge la gestul extrem

Înainte de a se sinucide, Simona Săndulescu a avut o discuție cu apropiații, în care a mărturisit la cine se gândește să lase averea. Este vorba de fostul soț, cu care a trăit momente frumoase timp de 12 ani. Ea a lăsat un mesaj de adio pe rețelele de socializare, iar la scurt timp de la tragedie, au ieșit la iveală informații dure.

„Mi-a spus că toată averea ei îi va rămâne fostului soț. Nu a vrut să discute, a zis că ea toată averea ei vrea să i-o lase fostului soț, pentru că, până la urmă, cu el a trăit 12 ani de zile și din cauza asta.”, a mărturisit un apropiat al Simonei, într-o emisiune televizată.

Ce a determinat-o pe artistă să se sinucidă

Din punct de vedere profesional, apropiații Simonei spun că avea o carieră frumoasă și nu-i lipsea nimic, dar emoțional era distrusă și spunea că nu se simte iubită. „A avut momente bune, adică chiar venea fericită în salon, dar și momente mai triste. Din ce tragem noi concluzia, toți colegii, ea practic nu era fericită pentru că nu o susținea în carieră.(…) Era împlinită pe plan profesional, dar nu se simțea iubită.”, au spus prietenii vedetei.

Ce a scris Simona în biletul de adio

“Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite… Draga mea Cristina D. , te rog să îi transmiți!”, a scris artista Simona Săndulescu pe contul ei de socializare.

Rețete și Vedete a publicat, în exclusivitate, opinia unei doamne medic din Craiova, o apropiată a artistei și care-i cunoștea toate trăirile.

„A făcut multă psihoterapie după divorțul de Eugen. Era calma liniștită și împăcată cu gândul. Cel putin asa îmi spunea mie……Eugen a dat divort și a plecat și știți bine toti prietenii ce a făcut și cum a fost. Mie Simona îmi spunea ca a încheiat complet acea etapa… Acum asta e… Nu mai putem face nimic… Decât sa ne gândim la ea și sa plângem. Cum a putut sa se piardă un asemenea talent. O asemenea voce. O asemenea femeie frumoasa. Ori asta deja este fără cuvinte”, a povestit medicul Viorica Vlădescu din Craiova.

Puteți citi toată relatarea aici.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre