Secretele din viața artistei care s-a sinucis în Lacul Morii. Un medic, prieten apropiat, a spus tot: „Al lor era locul din Lacul Morii! I-au făcut creierul felii!” Exclusiv

Secretele din viața artistei care s-a sinucis în Lacul Morii. Un medic, prieten apropiat, a spus tot: „Al lor era locul din Lacul Morii! I-au făcut creierul felii!” Exclusiv
Simona Săndulescu, o artistă cu greutate a muzicii clasice, de orchestră, fiind o organistă apreciată la nivel internațional. Din cauza unui șir de decepții în dragoste, artista a clacat și a decis să-și ia viața. Și-a anunțat gestul pe Facebook, menționând că o face din cauza unei iubiri neîmplinite. Însă se pare că nu doar acest motiv a stat în spatele gestului extrem.

Sinucidere în Lacul Morii. Simona Săndulescu s-a sinucis, sâmbătă, la miezul nopții. Gestul extrem l-a făcut din dragoste potrivit mesajului de adio, pe care l-a lăsat pe Facebook.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine… Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite… Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris femeia înainte de a se arunca în apă.

Secretele Simonei ies la iveală. Un medic face declarații șocante

În urma mesajului, prietenii au sunat-o încontinuu pe Simona, dar telefonul ei rămăsese abandonat pe mal. Astfel, aceștia au alertat autoritățile, iar scafandrii i-au adus trupul neînsuflețit la suprafață. Drama artistei i-a marcat pe apropiații acesteia și au decis să spună lucruri mai puțin știute despre viața femeii. Un medic de familie, dr. Viorica Vlădescu, a decis să spună tot ce știe despre drama Simonei Săndulescu chiar pe pagina ei de Facebook. Se pare că Simona divorțase în trecut, iar despărțirea a provocat traume mari. Acum, noua ei iubire, cel pe care l-a numit în mesaj, nu-i împărtășea sentimentele.

dr. Viorica Vlădescu / sursă foto: Facebook

„A făcut multă psihoterapie după divorțul de Eugen. Era calma liniștită și împăcată cu gândul. Cel putin asa îmi spunea mie……Eugen a dat divort și a plecat și știți bine toti prietenii ce a făcut și cum a fost. Mie Simona îmi spunea ca a încheiat complet acea etapa… Acum asta e… Nu mai putem face nimic… Decât sa ne gândim la ea și sa plângem. Cum a putut sa se piardă un asemenea talent. O asemenea voce. O asemenea femeie frumoasa. Ori asta deja este fără cuvinte”, a scris medicul Viorica Vlădescu din Craiova.

Medicul continuă seria de dezvăluiri: „Al lor era locul din Lacul Morii și nicidecum al ei!”

„Va spun exact. 10 ani de zile ea a fost tocata în foi de vita. I s-au făcut creierul felii de către acești trei (n. bărbați). S-a ajuns la mine în dispensar cu povesti și calomnii urate care nu aveau ce sa caute la asemenea oameni cu pretenții. Eugen (n. fostul soț) a făcut scandal și pentru un nasture de la cămașă. Ea a fost o doamna și a știut sa iubească necondiționat. Ei au fost asa cum sunt în continuare și au iubit-o evident. Cu miligrame. În schimb, scumpii de ei spuneau ca vor sa aibă un copil cu ea. Hmmmmm, in fine, vreau sa vad dacă la înmormântare vin cu o coroana de flori albe sau, ca de obicei, se ascund după deget. Poate chiar se simt eliberați și ușurați de griji. Eu de unde sa știu. Daca le dau telefon este evident închis. As vrea sa-i invit la noapte la ora 1 pe malul Lacului Morii. Ia sa vedem, vin? Da de unde? Nici nu-mi răspund la telefon. Ok. Eu știu toată istoria și toate răutățile pe care ei le.au făcut Simonei în acești ani. Al lor era locul din Lacul Morii și nicidecum al ei! În fine. Asta e. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, a mai scris dr. Viorica Vladescu.

Mesaj de condoleanțe de la Filarmonica

Filarmonica „George Enescu” iși exprimă profundul regret față de plecarea prematură dintre noi a organistei Simona Săndulescu, un artist valoros și un suflet cald și luminos. Fie-i sufletul în pace!

Potrivit societateamuzicala.ro, Simona Săndulescu a fost artist liric şi instrumentist în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune. A activat ca organist în concertele Orchestrei Naţionale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio şi Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”. Ca organist solist a susţinut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Naţională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar şi în ţară. A participat că organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (ediţia 2013) şi în cadrul Festivalului RadiRo (ediţia 2014). Activitatea sa este bogată şi în domeniul muzicii de cameră, susţinând numeroase recitaluri camerale alături de artişti renumiţi.     Simona Săndulescu era Doctor în Muzică din anul 2010. A obţinut acest titlu datorită elaborării tezei de doctorat cu titlul „Ilustrarea sintezei dintre vechi şi nou în creaţia organistică românească din a două jumătate a secolului XX”.
Dintre realizările sale ca organist este semnificativă contribuţia sa la realizarea CD-ului „Oremus”, CD ce conţine lucrări valoroase de muzică sacră în interpretarea Corului Radio dirijat de maestrul Dan Mihai Goia. De-a lungul timpului Simona Săndulescu a realizat numeroase înregistrări în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune.