Simpaticii colegi ai lui Răzvan și Dani și-au spus povestea tatuajelor. Râzi cu lacrimi

Fiul Andreei Esca a recunoscut că a avut momente când și-a dorit să aibă un tatuaj, dar n-a îndrăznit, pentru că „mama ar fi fost în stare să-mi smulgă și pielea”. Colegii l-au sfătuit să-și tatueze fața mamei, pentru că pentru un asemenea gest, cu siguranță Andreea Esca nu va mai avea nimic de comentat.
Cu 12 ani în urmă, într-un moment de euforie, comediantul Radu Bucălae a căutat pe internet alfabetul ebraic, a ales câteva litere care puse una lângă alta ar fi însemnat cuvântul noroc și a fugit la un tatuator.
Recent însă, a apelat la inteligența artificială și a aflat că acel cuvânt tatuat nu reprezintă de fapt nimic. Între timp, pe corpul comediantului au mai apărut încă 19 tatuaje și tânărul spune că s-ar putea să nu se oprească aici.
„Regina tatuajelor” de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani rămâne însă Ramona Olaru, cu 27 de semne „micuțe”. Vedeta a povestit că un fost iubit, după un an de relație, îndrăgostit până peste cap, a luat o fotografie de-a ei și și-a tatuat chipul acesteia.
„Până și rujul roșu a fost făcut cum scrie la carte, dar după ce ne-am despărțit, a fost nevoit să umble la tatuaj și să schimbe fața mea cu a alteia”, a spus Ramona Olaru amuzată.
Cea mai veche dovadă a tatuajelor datează din Neolitic, cu peste 5.300 de ani în urmă. A fost descoperită pe Ötzi, Omul de Gheață, o mumie găsită în Alpi în 1991, care avea 61 de tatuaje sub formă de linii și cruci.
Tatuajele au fost practicate independent în culturi din întreaga lume, inclusiv în Egiptul Antic, Polinezia, China Antică și de către popoarele indigene din America de Nord și Filipine. Tatuajele serveau ca simboluri de statut social, ritualuri religioase, protecție spirituală, vindecare terapeutică sau ca marcaje pentru sclavi și infractori.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook