Cuza de la „Neatza cu Răzvan și Dani” spune cum s-a vopsit prima dată „ca un papagal”. A avut mai multe meserii înainte de a deveni celebru

Simpaticul Cuza de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, recunoscut pentru umorul său și parodiile muzicale realizate alături de prietenii săi, a vorbit cu puțin timp în urmă despre momentul în care s-a gândit să-și schimbe culoarea părului. Numai că s-a trezit că arată „ca un papagal”.
„Prin clasa a XI-a, mama lucrând în salon, m-am vopsit. Cu roz, verde, o nebunie de asta, într-adevăr, arătam ca un papagal. Eu acum dacă aș vedea un puști de 16, 17 ani, aș spune: bă, e păcat. Atunci asta mi-a plăcut mie, era o zonă de asta se numea pictură pe păr.
Vopsit de mama, nu m-am făcut singur. Și am venit eu acasă, m-a văzut tata și singurul lucru pe care mi l-a spus a fost ceva de genul: Abia aștept vremea aia când o să devii și tu bărbat.
M-a rupt. Mai bine mă bătea, mai bine zicea: tată tunde-te, sau te leg eu și te tund. Și ani de zile am rămas cu vorba aia a tatălui meu până când am terminat facultatea și urma să ne mutăm la București. Începusem treaba și cu „Noaptea târziu” … și când am intrat în casă a venit tata cu lacrimi în ochi.
Bine și pentru că ne vedeam destul de rar… M-a luat în brațe, m-a strâns tare și mi-a zis… nu mai știu exact formularea… Dar concluzia a fost că am devenit bărbat. Și mi s-a închis și mie ușa aia pe care el a deschis-o cu ani în urmă”, i-a povestit Cuza lui Teo Trandafir.
Cuza a început să muncească de la o vârstă fragedă, acumulând o experiență diversă care l-a ajutat să devină persoana de astăzi. La doar 14 ani, și-a luat primul job, ca ajutor de ospătar, pentru a câștiga bani să meargă la piscină. Recunoaște că a avut vreo „13-14” job-uri, fiecare contribuind la formarea sa profesională și personală.
„Aveam salariu de 400 de lei. N-am mai ajuns toată vara la piscină pentru că n-am mai avut timp. Din banii ăia mi-am luat ghiozdan, geacă, blugi”, a povestit el. Printre meseriile pe care le-a practicat se numără lucrător în shaormerie, frizer, vânzător în magazine de haine și ale job-uri ocazionale, care l-au învățat să lucreze în echipă și să fie responsabil.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook