Multe familii și persoane din Statele Unite aleg incinerarea și un loc unde cenușa membrilor familiei și a animalelor de companie să fie păstrată. Un astfel de loc este Neptune Memorial Reef, sigurul cimitir unde se pot amesteca rămășițele animalelor cu cele ale stăpânilor.
Reprezentare artistică a Orașului pierdut al Atlantidei, la 12 metri sub mare
Rămășițele incinerate sunt amestecate cu o substanță naturală, care este apoi turnată și fixată în cadrul diferitelor structuri, completate ulterior cu o placă de cupru gravată. Neptune Memorial Reef, cel mai mare recif artificial realizat vreodată este ecologic și respectă autorizațiile EPA, DERM, NOAA, Florida Fish and Wildlife și Army Corps of Engineers.
Acesta este certificat de Green Burial Council. Neptune Reef este o reprezentare artistică a Orașului pierdut al Atlantidei, la 12 metri sub mare.
Aceste structuri au creat un habitat marin pentru a promova creșterea coralilor și a organismelor marine, creând în același timp cea mai bună oportunitate de „îngropare ecologică”. Un studiu marin recent efectuat de Departamentul de gestionare a resurselor de mediu a concluzionat că viața marină din jurul recifului a crescut de la zero la mii în primii doi ani.
O nouă tradiție de vizitare a celor dragi
Familiile celor care au cenușa depusă în acest loc închiriază bărci pentru a face snorkeling, iar unele persoane au obținut chiar și certificarea de scafandru. Ceea ce le permite să viziteze situl pentru a ajunge la persoanele dragi și să monitorizeze creșterea recifului.
Multe dintre familiile noastre locale fac scufundări la recif în mod regulat pentru a-și vizita cei dragi. Pe lângă faptul că oferă o moștenire permanentă celor care au iubit oceanul, Neptune Memorial Reef™ atrage scafandri amatori, biologi marini, studenți, cercetători și ecologiști din întreaga lume. Reciful este gratuit și accesibil tuturor vizitatorilor.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook