Simona Ionescu / Redactor Șef

Sinucidere din dragoste ca în filmele indiene. Actorul n-a mai rezistat

Sinucidere din dragoste ca în filmele indiene. Actorul n-a mai rezistat
Relațiile toxice prezintă un pericol din ce în ce mai mare. Dacă nu sunt tratate la timp, stresul și anxietatea pot avea repercursiuni grave.

Sinucidere din dragoste ca în filmele indiene. Depresia este o problemă serioasă, ce trebuie trată în mod corespunzător. În caz contrar, poate duce chiar la deces. Un celebru actor de la Bollywood fiind una dintre victimele aceastei boli psihice.

Depresia l-a împins la sinucidere

Sinucidere din dragoste ca în filmele indiene. Un artist îndrăgit din India a cedat presiunilor psihice și a decis să își ia propria viață. Acesta era profund afectat de relația cu partenera de viață și a mamei acesteia. Actorul și-a spus of-ul public, în cadrul unui live pe Facebook, chiar înainte de a-și pune capăt zilelor.

Sandeep Nahar s-a sinucis, în urma luptelor psihice despre care nu a discutat la timp. Actorul se afla într-o relație toxică, care i-a făcut viața un calvar. Partenera de viață l-a supus la șantaj și a adus asupra lui o presiune uriașă. Lucruri care și-au pus amprenta asupra tânărului.

Un ultim strigăt de ajutor, într-un live pe Facebook

Probabil sub forma unui ultim strigăt de ajutor, actorul a discutat despre problemele lui într-un live pe Facebook. Sandeep Nahar a povestit public despre drama prin care trecea de ceva vreme. La doar patru ore după discuția în mediul online, a fost găsit fără suflare.

„S-a sinucis din cauza unei relații toxice. Cred că în societatea de acum bărbații sunt mai nesiguri decât femeile, deoarece o acuzație falsă a femeilor poate ruina viața bărbaților”, a declarat un apropiat al actorului, conform indianexpress.com.

A anunțat că are de gând să își ia viața

Sandeep Nahar și-a mărturisit intențiile, înainte de a-și pune capăt zilelor. De asemenea, actorul a menționat că nu vrea ca soția să fie trasă la răspundere pentru decizia luată. Cu toate că a trecut prin chinuri cumplite timp de doi ani alături de Kanchan, actorul nu vrea să o învinuiască. 

„Acum, va trebui să fac acest pas fericit, deoarece această viață nu mi-a arătat decât iadul”, a spus actorul indian.

Trupul neînsuflețit al lui Sandeep Nahar a fost găsit chiar de către soția abuzivă

Bărbatul a fost găsit fără suflare în locuința din Mumbai, India, chiar de către Kanchan. Ea a apelat la medici, care l-au transportat pe acesta de urgență la spital. Din păcate, era prea tarziu pentru Sandeep Nahar. Medicii nu l-au mai putut salva.

„Sandeep Nahar își împărtășește suferința într-o relație toxică chiar înainte de a muri prin sinucidere. El spune că poți duce orice alt stres, dar nu acesta, dat de o soție psihotică, controlantă, abuzivă. A încercat destul, dar nu mai poate suporta”, este un mesaj de pe Twitter care vorbește despre suferința actorului indian din ultima vreme.

Ana şi Raluka le-au luat fața lui Liviu Vârciu și Andrei la ”Te cunosc de undeva”!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre