Simona Ionescu / Redactor Șef

Sinucidere șocantă. Un șef de poliție și-a luat viața după ce a petrecut o săptămână singur

Sinucidere șocantă. Un șef de poliție și-a luat viața după ce a petrecut o săptămână singur
Detaliile unei sinucideri bizare ies la iveală. Un fost ofițer de poliție și-a luat viața după ce a fost obligat să se autoizoleze pentru a-și proteja familia de COVID-19. Ceea ce a făcut a îndurerat familia și a șocat întreaga comunitate. Acum oamenii încearcă să găsească o explicație pentru decizia radicală a acestuia.

Bărbatul s-a sinucis în timp ce era în carantină în casa de oaspeți din grădina familiei sale pentru a-și proteja soția și copiii de virus. James Connelly-Webster a fost găsit mort Crackington Haven, Bude, pe 1 aprilie. Tată a doi copii, el s-a pus în carantină în cabană după ce a dezvoltat simptome de COVID-19. Soția sa, Maureen a descris acum modul în care sănătatea mintală a bărbatului s-a deteriorat în timpul izolării de opt zile.

Un șef de poliție pensionar și-a luat viața după ce a devenit „paranoic și nevrotic” în timp ce se afla în carantină cu coronavirus pentru a-și proteja familia, au stabilit anchetatorii.

James Connelly-Webster, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit mort într-o cabană din fundul grădinii sale din Crackington Haven, Bude, pe 1 aprilie, după ce s-a autoizolat acolo când a început să prezinte simptome ale infectării cu noul coronavirus.

Webster, care fusese asistent-șef al poliției din Devon și Cornwall până la pensionare, s-a întors de la Londra la casa sa din Cornwall la sfârșitul lunii martie.

Țineau legătura pe Zoom și social media

Văduva sa Maureen a povestit anchetatorilor cum soțul ei a dezvoltat tuse și febră și a decis să se pună în carantină pentru a-și proteja soția și  pe cei doi fii, Max și Robyn.


Mai întâi a făcut 5 copii, apoi s-a însurat. La mulți ani, Hugh Grant!

Marele secret al supermodelului Elle Macpherson. Ce o face să arată ca o junioară la aproape 60 de ani


Cuplul a planificat acest lucru dacă oricare dintre ei care ar fi dezvoltat simptome ale bolii. Pe tot parcursul celor opt zile de carantină, familia a ținut întâlniri Zoom cu bărbatul și a luat mesele împreună, la distanță, tot prin intermediul social-media.

„Devenise paranoic”

Dar soția și copiii săi au observat în curând o deteriorare a sănătății mintale a bărbatului, Connelly-Webster, Maureen descriind cum a devenit „paranoic și nevrotic”.

Ea a spus că soțul ei s-a „schimbat complet” în timpul izolării sale, iar în final a lăsat un bilet de șase pagini pe patul său, care dezvăluia cât de mult s-a luptat în ultimele zile ale vieții sale. Maureen a adăugat că, înainte de această schimbare, soțul ei era de un pozitivism molipsitor. Se trezea dimineața devreme, dădea la o parte draperiile și perdelele și exclama că este o „zi frumoasă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre