Simona Ionescu / Redactor Șef

Sinucidere șocantă. Un șef de poliție și-a luat viața după ce a petrecut o săptămână singur

Sinucidere șocantă. Un șef de poliție și-a luat viața după ce a petrecut o săptămână singur
Detaliile unei sinucideri bizare ies la iveală. Un fost ofițer de poliție și-a luat viața după ce a fost obligat să se autoizoleze pentru a-și proteja familia de COVID-19. Ceea ce a făcut a îndurerat familia și a șocat întreaga comunitate. Acum oamenii încearcă să găsească o explicație pentru decizia radicală a acestuia.

Într-o declarație dată anchetatorilor, Maureen a explicat cum, când și-a întâlnit soțul la Londra în 1987, perechea mergea adesea la cafea dimineața. Ea a spus că au menținut această tradiție cu o băutură la distanță socială și în timpul izolării soțului ei, dar el a devenit mai reticent să se alăture ei odată cu trecerea zilelor.

El a devenit paranoic cu privire la ceea ce ar crede vecinii lor despre el și despre cuplul care stă în comunitate dacă unul dintre ei ar fi văzut mergând pe plaja din apropiere cu câinele lor, a spus ea. Văduva a spus că „nu era ceva normal ca el să gândească așa”.

Ce a făcut polițistul înaintea morții

În noaptea dinaintea morții sale, familia ținuse împreună o cină la distanță socială și, în timpul acesteia, Connelly-Webster încercase să-i liniștească că „gândirea lui devine mai clară și va ieși mâine”, a opta zi de izolare.

Cu toate acestea, în dimineața zilei de 1 aprilie, Maureen a decis că va merge la cabană să îi ducă cafea. Aici, a găsit un afiș fixat în interiorul ușii în care se spunea „nu intrați, sunați la poliție”. Polițistul a fost declarat mort la fața locului de către paramedici.

Maureen a spus: „Cred că Jimbo, în mintea sa dreaptă, nu și-ar lua viața. Vorbise atât de mult de-a lungul anilor, având în vedere experiențele sale de polițist, despre devastarea lăsată în urmă când cineva se sinucide. Este de neconceput că aceasta a fost intenția sa – totuși, nu se poate nega faptul”, a arătat femeia.

Copiii bărbatului, în stare de șoc

Într-o declarație, unul din băieții bărbatului a spus că a vorbit cu el în jurul orei 21.30 seara dinaintea morții sale, spunând că urmează să urmărească Game of Thrones înainte de a se culca.

Max a spus că tatăl său „nu avea probleme de sănătate mintală” înainte de a contracta ceea ce se credea a fi coronavirus, dar de când începuse să se autoizoleze „devenise din ce în ce mai instabil – devenise paranoic, anxios, reclusiv și în cel mai bun caz a capacității sale, dată fiind situația sa. De-a lungul săptămânii a devenit instabil și a fost prima dată când l-am văzut comportându-se așa”.

Sursa foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre