Simona Ionescu / Redactor Șef

Site-ul Rețete și Vedete a crescut, în 3 luni, la 1,3 milioane de afișări, citite de 532.593 persoane în luna septembrie

Site-ul Rețete și Vedete a crescut, în 3 luni, la 1,3 milioane de afișări, citite de 532.593 persoane în luna septembrie
Ultimul raport SATI, instituție care măsoară traficul celor mai importante site-uri media, arată că produsele online ale Editurii Evenimentul și Capital au înregistrat creșteri semnificative în luna septembrie.

Siteul evz.ro a înregistrat o creștere semnificativă în luna septembrie, ajungând la un total de 38,5 milioane afișări (o creștere cu 12.48% față de luna august) și 4,5 de milioane de unici. Astfel, evz.ro devansează hotnews.ro , mediafax.ro, antena3.ro și gandul.ro. De asemenea, capital.ro este în continuare lider și înregistrează o scădere în luna septembrie, ajungând la 50,2 milioane de afișări și 6 milioane de unici;

Siteul retetesivedete.ro a crescut la 1,3 milioane de afișări și 532.593 de cititori unici.

Evenimentulistoric.ro a scăzut la aproape 660.000 de afișări și 254.158 de unici.

Siteul retetesivedete.ro a crescut la 1,3 milioane de afisari și 532.593 de unici.

Evz.ro înregistrează o creștere sensibilă față de luna anterioară, dar suficientă cât să depășească platforma fanatik.ro.

Site-urile de sport, la mare căutare

Site-urile concurente capital.ro au avut un trend preponderent descendent în luna septembrie, excepțiile numindu-se profit.ro și manager.ro.

Cel mai accesat site din România, conform datelor de la SATI pentru luna septembrie, este tot digisport.ro, care a înregistrat peste 86 de milioane de afișări, o scădere de 3 milioane a numărului de afișări.

Dar digisport.ro este abia pe locul 11 în clasamentul unicilor, cu 3,8 milioane de unici la cele 83 de milioane de afișări. Acest site a fost urmat în clasament de un alt site pe sport, gsp.ro, cu 82 de milioane de afișări, care a înregistrat o stagnare a numărului de afișări față de luna august. Digi24.ro rămâne pe locul al treilea în clasament, dar suferă o scădere de 3 milioane de afișări față de luna trecută.

Prosport înregistrează o scădere mai semnificativă de afișări, de la 62 de milioane de afișări la 56 de milioane.

Capital.ro, deși a urmat și el trendul descrescător, a devansat site-ul de știri al trustului din Pache Protopopescu, contorizând 50 de milioane de afișări.

Dragi cititori ai site-ului Rețete și Vedete, vă mulțumim că ne vizitați și ne citiți zilnic! Promitem articole cât mai interesante.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre