Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley, Moga și Carla’s Dreams vor avea o nouă colegă în emisiune. Va fi show!

Smiley, Moga și Carla’s Dreams vor avea o nouă colegă în emisiune. Va fi show!
Surprize, surprize la SuperStar România. Apare în platou noua colegă a lui Smiley, Moga și Carla’s Dreams. Fanii vedetei sunt în culmea fericirii.

Una dintre cele mai îndrăgite și în vogă artiste din acest moment este noua revelație a emisiunii SuperStar România.

Smiley, Moga și Carla’s Dreams vor avea o nouă colegă în emisiune. Va fi show!

Theo Rose, vedeta care în acest moment scoate hituri pe bandă rulantă vine să întregească echipa emisiunii SuperStar România, la Pro TV. Smiley, Moga și Carla’s Dreams o așteaptă cu tot sufletul, iar fanii cântăreței nu-și mai încap în piele de bucurie. O asemenea prezentatoare mai rar… Dar Theo Rose e deja familiarizată cu camerele de luat vederi, pentru că a fost o bună bucată de vreme și la emisiunea Vorbește Lumea.

„Îmi trăiesc visul în prime-time la TV”

Plină de tot felul de sentimente este și Theo Rose, care spune că n-a dormit nopți întregi, gândindu-se la responsabilitatea care e acum pe umerii ei. Dar e fericită că-și trăiește visul în prime time. ”O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am.

Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată. Că îmi trăiesc visul în prime-time la TV. Că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor. Și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”, a declarat Theo.

Adoră să facă parte din lumea televiziunii

Theo Rose e fascinată de mirajul televiziunii și așteaptă cu nerăbdare să descopere tot mai mult din secretele din spatele micilor ecrane. „Îmi doresc să mă dezvolt pe partea asta de TV și media. Cred că e o lume din care îmi place foarte mult să fac parte și am spus cred înainte pentru că mi se pare că mă potrivesc în peisajul ăsta.

Da, au tot venit propuneri în acest sens și tocmai de asta mă și gândesc serios că ar trebui să îmi dau interesul. Să mă dezvolt așa. Acum, propunerile vin, doar că eu trebuie să și satisfac așteptările oamenilor. Și vreau să mă pregătesc, încerc să testez terenul că acum trebuie să bat fierul cât e cald”, a mărturisit simpatica cântăreață.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre