Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoc pentru juriul X Factor. Vedeți și auziți ce face nepotul lui Florin Salam

Șoc pentru juriul X Factor. Vedeți și auziți ce face nepotul lui Florin Salam
Noul sezon X Factor a revenit în forță pe micile ecrane, aseară, iar concurenții selectați pentru marea deschidere au șocat juriul și audiența. Adrian Petrache a fost unul dintre concurenții primei seri de X Factor ce a cucerit juriul nu doar cu prestația sa, ci și cu personalitatea.

În vârstă de 22 de ani, Adrian este student la Facultatea de Drept, însă marea sa pasiune este muzica. După părerea lui Adrian, vocea și chitara sunt combinația câștigătoare. Tânărul a fost inspirat de cariera lui James Arthur (câștigător X Factor la rândul său) și a  povestit că a învățat să cânte la chitară de la bunicul său. Viitorul jurist sau avocat a arătat juraților ce știe să facă.  E singurul bărbat din familie cu bacalaureat.

El a interpretat piesa lui Ray Chalrles „Hard Times” și a mers direct în bootcamp cu 4 DA. „Mi-au plăcut toate aceste mici giumbușlucuri. Ne-ai dat-o aici la chakra inimii”, a spus Loredana: Diva s-a declarat cucerită de vocea, chitara și ochii lui Adrian.

Singurul bărbat din familie cu Bac-ul luat

Adrian a mărturisit că talentul vine din familie. Practic toți membrii ei se ocupă cu muzica, iar unul din clan e de-a dreptul arhicunoscut în industria muzicală. Concurentul nu a dorit inițial să spună despre cine e vorba pentru a nu exista discuții despre nepotism, mai ales că ruda sa celebră nici nu știa că va participa.


Măruță, exasperat de copii. A vrut să-i lase în câmp

Cum a ajuns Osama Bin Laden pictat într-o biserică ortodoxă. Imagini copleșitoare


Abia după comentariile laudative ale juraților și după ce a cântat și a aflat că merge direct în bootcamp, Adrian a dezvăluit cine este acel membru al familiei cunoscut în lumea muzicii. Ei bine, a fost chiar șocantă dezvăluirea, nimeni nu se aștepta. Este vorba de nimeni altul decât Florin Salam. Cunoscutul manelist Florin Salam este unchiul concurentului.

Adrian a mărturisit că își apreciază și respectă unchiul, dar vrea să devină cunoscut pentru talentul propriu.

Sursa foto: YouTube, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre