Simona Ionescu / Redactor Șef

Șocant: ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel. Medicii acuză infirmierii de la azil

Șocant: ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel. Medicii acuză infirmierii de la azil
Veștile despre Alexandru Arșinel nu sunt deloc bune. Artistul este internat în stare gravă la spital și nimeni nu știe în acest moment care este viitorul vedetei.

Medicii nu sunt deloc optimiști în ceea ce privește starea lui Alexandru Arșinel. Artistul trece prin momente groaznice.

E șocant ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel. Ce au putut să facă infirmierii de la azil

Potrivit surselor Cancan, medicii de la spital au rămas uluiți când au descoperit ce are Alexandru Arșinel pe corp. E vorba de mult escare, cauzate de faptul că nu a fost îngrijit așa cum trebuie la azilul unde a fost internat de fiul său. Ca urmare a acestui lucru, el ar fi făcut o infecție nosocomială și cu mare greutate poate fi mutat din pat.

Leziunile, spun sursele, au fost descrise ca fiind ”leziunile unui om bătrân care nu este bine îngrijit”. Marele actor a și slăbit foarte mult și nu mai are nimic din imaginea omului pe care-l știau românii.

„Și Marilena mi-a zis: Lasă-i, poate că n-au ce mânca, săracii. Poate nu-i ajută mai mult mintea și sufletul”

Cu ceva timp în urmă, vedeta a povestit că atunci când dușmanii nu-l lăsau să trăiască liniștit și vroia să pună piciorul în prag, atât soția sa, Marilena, cât și fosta sa parteneră de scenă, Stela Popescu au avut mereu un cuvânt bun. “Contează enorm persoana care este lângă tine.

Persoana care, când te clatini, pune repede umărul. De câte ori crezi tu, în ultimii ani, după ce jigodii ordinare m-au jignit, m-au omorât, nu m-au îndemnat să zic: Pun mâna pe un par și-i fugăresc pe undeva! Și Marilena mi-a zis: Lasă-i, poate că n-au ce mânca, săracii. Poate nu-i ajută mai mult mintea și sufletul. Lasă-i în pace, o să treacă! Și ea, și Stela (n.r – m-au ajutat), care era tot o echilibrată și o blândă!”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Dan Negru, de pe YouTube.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre