Simona Ionescu / Redactor Șef

Șocant. Ce s-a întâmplat cu bărbatul care trăia cu sute de șerpi și un crocodil în casă

Șocant. Ce s-a întâmplat cu bărbatul care trăia cu sute de șerpi și un crocodil în casă
Cadavrul unui bărbat, un crocodil și peste 200 de șerpi au fost descoperiți într-o casă. Polițiștii au avut nevoie de ore în șir numai să inventarieze animalele. Acestea erau vii, toate.

Polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat, un crocodil și peste 200 de șerpi și șopârle, în casa omului decedat. Cel mai șocant a fost să descopere, pe lângă cadavru, faptul că zeci de târâtoare erau veninoase. Descoperirea a fost făcută într-o casă din Pennsylvania, SUA, săptămâna asta, relatează Insider.

Polițiștii au primit un apel despre un tânăr de 23 de ani aflat în stare de inconștiență într-o casă din Aliquippa, Pennsylvania. Potrivit publicației ABC 4, bărbatul ar fi decedat înainte ca ofițerii să ajungă la fața locului.

Un crocodil a fost găsit într-un bazin, în subsolul casei

Oamenii legii au descoperit că întreaga locuință a bărbatului fusese transformată într-un soi de grădină zoologică, găzduind sute de reptile, unele în cuști, împrăștiate prin casă, dar și un crocodil de un metru. Potrivit sursei citate, timp de opt ore, ofițerul de poliție Jim Bologna a catalogat animalele și le-a relocat. El a declarat pentru sursa citată că a găsit 60 de șerpi cunoscuți ca fiind foarte veninoși, printre aceștia doi șerpi mamba, o cobră și un șarpe cu clopoței.

El a spus că nu a mai văzut așa ceva niciodată. „A fost o surpriză. A fost ceva cu adevărat diferit. Sunt obișnuit să am de-a face cu oameni care au prea multe pisici sau câini și am avut în oraș capre sau pui care au fost relocați. Totuși, n-a fost nevoie vreodată să relocăm un crocodil. E ceva nou pentru mine”, a spus polițistul.

Amenzi colosale pentru locatarii casei

Se pare că proprietarul animalelor a fost mușcat de un șarpe, încă nu a murit din această cauză. Ofițerul Bologna a precizat că acesta avea într-adevăr o mușcătură de șarpe, însă ar fi fost înjunghiat înainte.

Potrivit oamenilor legii, tânărul locuia cu alte trei persoane și împreună cu acestea avea o afacere cu reptile scumpe. Unele se vindeau cu 2.000 de dolari bucata. Potrivit The Beaver County Times, cei patru locatari ai casei ( între care și un copil) se mutaseră recent pentru a dezvolta afacerea, de altfel, ilegală.

Casa era adăpostul unei afaceri ilegale cu șerpi veninoși

Deși animalele erau îngrijite, ținute în condiții normale, în cuști, în timp ce crocodilul locuia într-un bazin mic, la subsol, și avea apă proaspătă, e interzis să deții șerpi veninoși în Aliquippa, drept pentru care reptilele au fost confiscate. Șerpii, împreună cu crocodilul, au fost duși la un magazin de animale exotice în orașul vecin.

În timp ce polițiștii au deschis un dosar pentru a investiga cauza morții tânărului de 23 de ani,  ceilalți locatari ai casei riscă amenzi de până la 1.000 de dolari pentru fiecare șarpe în parte, astfel că sancțiunea se poate ridica până la 180.000 de dolari.

Sursa foto: pixabay, The beaver County Times

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre