Simona Ionescu / Redactor Șef

Șocant. Trei rapperi au fost găsiți morți, după ce au anulat un concert. America în stare de șoc

Șocant. Trei rapperi au fost găsiți morți, după ce au anulat un concert. America în stare de șoc
Trei rapperi americani au fost găsiți morți într-un apartament abandonat, la aproape două săptămâni după ce au anulat un concert.

Trei rapperi cunoscuți, Armani „Marley Whoop” Kelly, în vârstă de 38 de ani, Montoya Givens, în vârstă de 31 de ani, și Dante „B12” Wicker, aveau un concert programat pentru 21 ianuarie 2023, pe care l-au anulat și ulterior au dispărut fără urmă.

După un timp, trupurile lor neînsuflețite au fost găsite într-un complex de apartamente Highland Park din Detroit, SUA.

„Detectivii continuă să investigheze acest incident. Deocamdată, nu am confirmat identitatea vreunei victime din interior și nici un fel de cauză a morții”, a transmis poliția din Michigan pe Twitter.

Mama lui Givens, Cat Fogle, a confirmat pentru The Detroit News că a fost anunțată de moartea fiului ei de către poliție. „Mi-au spus că au găsit cele trei cadavre. Nu știu ce am de gând să fac, cum îl voi îngropa”, a declarat profund îndurerată femeia.

Foto: caputra video

S-a aflat motivul pentru care a fost anulat concertul, dar nu și cauza morții artiștilor

Unul dintre rapperi, Arman „Marley Whoop” Kelly i-a povestit logodnicei sale, Taylor Perrin, că problemele cu echipamentul erau motivul pentru care concertul a fost anulat și plănuia să cânte la spectacole cu microfon deschis și să se întâlnească cu prietenii.

Potrivit unui raport anterior WJBK, până în dimineața de după concertul anulat, toate cele trei telefoane ale victimelor încetaseră brusc să mai trimită date.

Mama lui Kelly, Lorrie Kemp, l-a anunțat dispărut pe 23 ianuarie 2023. Celelate familii au aflat de la știri primele informații despre dispariția artiștilor despre care credeau că se află la lucru și își văd liniștiți de viața lor.

Taylor Perrin, logodnica lui Kelly, a mărturisit presei externe, profund îndurerară de dispariția celui cu care își programa o viață:

„Cerșesc ajutor pentru orice informație. Am nevoie de răspunsuri și, chiar dacă e vorba de o tragedie, am nevoie de un răspuns, pentru că nu voi uita niciodată și nu mă voi opri niciodată”.

Poliția efectuează cercetări pe cazul dat și prea multe informații nu au ajuns, încă, la presă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre