Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoferul Anamariei Prodan, acuzații uluitoare la adresa lui Reghecampf. „Bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale…”

Șoferul Anamariei Prodan, acuzații uluitoare la adresa lui Reghecampf. „Bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale…”
În bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost implicat, fără voia lui și șoferul afaceristei. Iată ce spune acesta.

După ce a fost lovit, la rându-i, de Laurențiu Reghecampf, șoferul Anamariei Prodan a luat atitudine.

Șoferul Anamariei Prodan, acuzații uluitoare la adresa lui Reghecampf. „Bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale…”

Bărbatul a făcut declarații șocante la adresa lui Reghecampf și l-a atenționat că nu se va lăsa până când nu i se va face dreptate. El spune că nu s-a așteptat niciodată la așa ceva și a crezut permanent că Reghecampf este un exemplu pentru multă lume, dar s-a înșelat amarnic. Bărbatul spune că nu i-a venit să creadă când a văzut că șoferul lui Reghe a asistat la scenele dureroase, ba chiar a început să zâmbească.

„Îmi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explică totul”

„Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul, iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție. Am să-mi fac dreptate pentru că dacă tolerăm așa ceva vom ajunge rușinea Europei.

Îmi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explică totul. Dacă am ajuns să trăim într-o țară unde la TV se comentează că femeia a incitat un bărbat și bărbatul a rupt-o în bătaie… după bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale… suntem ca națiune fără identitate.

„Am fost lovit cu bestialitate, în timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile în sân și zâmbea”

Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat, căci acest om Reghecampf este sau trebuia să fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia să fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă să explice că femeia merită bătută! Văd femei care probabil trăiesc în așa teroare acasă, care aprobă bătaia față de femeie. Este strigător la cer!

Am fost șocat, am filmat căci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, în timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile în sân și zâmbea… Trăim într-o țară unde poliția nu își face datoria! Arestăm „interlopi” și ne e frică de „vedete”. Rușine tuturor celor ce promovează așa ceva! CNA și toate instituțiile non guvernamentale și guvernamentale nu au mișcat un deget, deși sunt plătite din banii statului”, a „tunat” șoferul Anamariei Prodan, potrivit realitatea.net.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre