Simona Ionescu / Redactor Șef

Sofia Vicoveanca își descarcă sufletul. Ne spune cum a ajuns să fie atât de iubită

Sofia Vicoveanca își descarcă sufletul. Ne spune cum a ajuns să fie atât de iubită
Ce bucurie să o ascultăm pe Sofia Vicoveanca! Doar ne-a făcut viața mai frumoasă în ultimii 60 de ani. Cine nu îi cunoaște cântecele, trăistuța și șiragurile de mărgele? Merge la Denise Rifai și își descarcă sufletul.

Folclor autentic, frumos, din Bucovina, și o interpretă cu voce puternică și gravă.  Marți, 4 mai, în cea de-a treia zi de Paște, telespectatorii Kanal D vor avea parte de un interviu eveniment, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Invitată ste Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca este invitata jurnalistei Denise Rifai

Sofia Vicoveanca își descarcă sufletul

Sofia Vicoveanca este o doamnă micuță, din care iese o voce puternică și gravă. Românii nu se mai satură să o asculte pentru că nu mai este alta ca ea. Să vedeți cum o salută oamenii care o întâlnesc! Toți o salută cu dragoste și respect.

Privighetoarea Bucovinei este invitata jurnalistei Denise Rifai, marți, 4 mai, în cea de-a treia zi de Paște, la Kanal D, de la ora 23.00.

Un interviu emoționant cu una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară românească. Sofia Vicoveanca și-a alcătuit un repertoriu variat, în peste 60 de ani de carieră.

Sofia Vicoveanca ne spune cum a ajuns să fie atât de iubită

Viața artistei nu a fost ușoară. Tatăl ei a fost prizonier de război, și-a pierdut trei frați mai mici, este văduvă de 20 de ani.

Sofia Vicoveanca va face mărturisiri în premieră despre perioada copilăriei, umbrită de greutăți, despre iubire. Va povesti despre cariera artistică strălucitoare, care nu a fost însă ferită de obstacole.

“V-a salvat cântecul de la sărăcie?”. “V-ați temut vreodată că vă veți pierde vocea definitiv?”. “Ce trucuri ați folosit ca să va țineți soțul acasă?”. “Cum e să iubești nebunește?”. “De ce vă este greu să spuneți <te iubesc>?”. “Sunteți dependentă de Facebook?”. “Mai are folclorul românesc viitor?”.

Sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Sofiei Vicoveanca în ediția de marți a emisiunii, 4 mai,  “40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Sofia Vicoveanca, artista cu zâmbet mare și voce gravă. Of, prin câte a trecut!

Piedone ne spune cum a luat Bac-ul la 32 de ani. Merge la Denise Rifai

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre