Simona Ionescu / Redactor Șef

Solistul AC/DC și-a scris memoriile, din nou. Se așteaptă dezvăluiri incendiare

Solistul AC/DC și-a scris memoriile, din nou. Se așteaptă dezvăluiri incendiare
Formația rock AC/DC nu mai are nevoie de nicio prezentare. formația care are aproape jumătate de veac de viață e legendară. Și cine nu ar vrea să afle detalii din culisele vieții rockerilor?

Pentru a doua oară în viață, solistul AC/DC și-a scris memoriile. Legendarul solist al formaţiei, Brian Johnson, a anunţat că va publica o carte de memorii. Aceasta va fi  intitulată „The Lives of Brian” și va fi lansată în acest an. Mai exact, în data de 26 octombrie, la editura Penguin Books.

Celebru pentru gesturile sale în timpul concertelor și pentru aproape nelipsita-i șapcă, Brian Francis Johnson, pe numele său complet, este un cântăreț și compozitor. În 1980, la șapte ani de la fondarea trupei, britanicul a devenit cel de-al doilea solit al trupei australiene de rock AC/DC. El l-a înlocuit pe Bon Scott, care murise. Brian Johnson și restul trupei au fost incluși în Rock and Roll Hall of Fame în 2003.

Cartea va relata atât copilăria şi începutul carierei lui Brian Johnson. Iar o parte însemnată va prezenta viaţa în turnee, alături de una dintre emblematicele trupe rock.

Solistul AC/DC și-a scris memoriile

„Am avut unele nopţi lungi şi unele nopţi grozave, zile proaste şi multe zile bune. Am trecut de la cântăreţ în cor la solist rock’n’roll, iar acum am scris o carte despre asta” a declarat Brian Johnson, citat într-un comunicat. Cartea va relata, de asemenea, lupta dusă de muzicianul de 73 de ani cu pierderea auzului. El a  suferit o afecțiune afecţiuni care l-a împiedicat să mai susţină concerte.
Solistul AC/DC și-a scris memoriile, din nou. Se așteaptă dezvăluiri incendiare
„Timp de peste un deceniu (Johnson) a încercat să îşi pună amprenta în o succesiune de trupe. A apărut la Top of the Pops, a făcut un turneu în Australia, totuşi marea lovitură părea departe. Apoi a fost invitat la Londra la o audiţie pentru una dintre cele mai mari trupe rock din lume. AC/DC era o formaţie în criză după moartea tragică a solistului Bon Scott, însă cu Brian la bord ei au înregistrat apoi capodopera lor, Back in Black.

A devenit cel mai vândut album rock din toate timpurile. Turneul care a urmat a fost susţinut cu stadioanele pline”, se mai arată în comunicat.

Dar povestea artistului avea să ia o întorsătură. Nu una agreabilă. În 2016, Brian a fost nevoit să renunţe la trupă după ce a fost diagnosticat cu surditate. A reușit să își facă revenirea triumfală în formaţia pe care o iubea odată cu lansarea albumului de succes Power Up, în 2020. „O viaţă ca un montagne russe, pe parcursul căreia Brian a rămas ferm cu picioarele pe pământ şi nu a pierdut niciodată legătura cu rădăcinile sale”, se mai notează în comunicat.

„The Lives of Brian” este a doua carte a lui Brian Johnson, care a publicat în 2000 o autobiografie intitulată „Rockers and Rollers: A Full-Throttle Memoir”, în care a descris pasiunea sa pentru maşini şi sporturi cu motor.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Smiley s-a apucat să ia lecții despre familie de la Pavel și Anca Bartoș

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre