Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora lui Florin Salam s-a întors acasă după ce fugise cu amantul. Adriana Bahmuțeanu își dă cu părerea

Sora lui Florin Salam s-a întors acasă după ce fugise cu amantul. Adriana Bahmuțeanu își dă cu părerea
Sora lui Florin Salam s-a întors acasă. Ea fugise cu iubitul, dorindu-și să trăiască fericiți împreună, departe de problemele din familie și de căsniciile separate.

Sora lui Florin Salam s-a întors acasă după ce fugise cu amantul. Familia manelistului și-a făcut griji pentru Maria Petrache. Sora artistului a fugit de acasă, alături de un bărbat misterios. Imediat după dispariția acesteia, rudele ei au crezut că este posibil să fi fost răpită.

Sora lui Florin Salam a fugit cu impresarul manelistului

Sora lui Florin Salam s-a întors acasă. Familia manelistului a trecut printr-un scandal uriaș, după ce Maria Petrache, sora artistului a fugit de acasă cu un bărbat misterios. Se pare că Maria Petrache este în siguranță și a fugit de bună voie. Sora lui Florin Salam a plecat cu amantul ei, care nu este deloc străin de membrii familiei.

Maria Petrache fugise chiar cu impresarul cântărețelui de manele. Cei doi voiau să trăiască fericiți împreună, departe de familie. Cu toate acestea, dorul de familie a fost prea copleșitor, așa că au decis să se întoarcă acasă.

Sora lui Florin Salam susținea că nu își dorește să revină în căsnicia ei. Ea îl avea pe impresarul manelistului drept amant de multă vreme.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre plecarea Mariei

Cea care a vorbit despre decizia Mariei Petrache este nimeni alta decât Adriana Bahmuțeanu. Ea a spus că alegerea surorii manelistului de a de întoarce acasă este una firească. Însă, vedeta crede că cei doi nu vor renunța la relația lor. Ba din contră, ea spune că aceștia își vor continua povestea de dragostea acasă, alături de copii.

„Era firesc ca femeia să se întoarcă acasă și să se întoarcă la copii. Dacă are o relație amoroasă, nu înseamnă că rupe legătura cu copiii. Chiar am discutat și cu Grasu și asta spunea și el, să ia legătura cu familia, pentru că nu puteau să rupă toate legăturile. E o poveste îmbârligată.

Grasu vrea ca familia să îl înțeleagă și că nu mai dorește să rămână cu fosta soție. Probabil Maria este constrânsă de faptul că nu își mai poate vedea copiii. Poate au decis de gura lumii să se împace cu foștii parteneri și să trăiască împreună în secret.

Cred că dorul de copii au făcut-o pe ea să se întoarcă acasă și au niște chestiuni financiare de rezolvat acasă”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Suc de sfeclă, portocală și morcov, o explozie de vitamine. Bun în pandemie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre