Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora lui Mircea Badea face un anunț alarmant! „Nu mai e de trăit aici!”

Sora lui Mircea Badea face un anunț alarmant! „Nu mai e de trăit aici!”
Sora lui Mircea Badea trage un semnal de alarmă. „Nu mai e de trăit în Italia”. Mesajul acesteia i-a pus pe gânduri pe români.

Pe contul său de socializare, Naty Badea, sora lui Mircea Badea a vorbit despre lucrurile mai puțin frumoase care se întâmplă în Italia. Aceasta a făcut un anunț și pentru românii care urmează să-și petreacă vacanța în această țară.

„A crescut infracționalitatea până la cer”

Sora lui Mircea Badea spune că în ultima perioadă se întâmplă ceva strigător la Cer în Italia, unde jafurile și furturile sunt la fiecare pas. „Nu mai e de trăit în Italia, vreau să vă semnalez un fenomen și dacă veniți ca turiști să aveți mare grijă. A crescut infracționalitatea până la cer. Cerul ăsta albastru din însorita Italie. Efectiv sunt jafuri la drumul mare, în plină zi, pe stradă, în magazine, în locuințe. Eu nu am auzit în viața mea atâtea jafuri și furturi câte se întâmplă aici în ultima vreme”, a spus sora prezentatorului.

„E posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână”

Potrivit lui Naty Badea, cele mai mari probleme ar fi la Roma și Milano. Dar nu face excepție nici orășelul în care locuiește sora lui Mircea Badea, care a povestit cum a fost jefuit patronul unei cofetării de unde ea își cumpără prăjituri. „La Roma și Milano, atenție, dacă mergeți în aceste locuri nu vă expuneți nimic de valoare. E posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână. Și pe stradă, vorbim.

„A operat problema, i-a luat ceasul de la mână”

Când aflăm lucruri urâte se pare că sunt undeva departe, n-are cum să mi se întâmple mie. Aici, la Mestre, un oraș cu cinci străzi, care e de fapt un orășel, au fost jefuite un mall, unde au intrat ăia cu Kalașnikov, să jefuiască un magazin de bijuterii. În centru, de unde-mi luam eu bomboane, cel pe care-l știam eu, l-au jefuit.

Apoi, patronul unei cofetării de unde mâncam eu, pe stradă, i-au luat Rolex-ul de la mână de o domnișoară pe bicicletă. L-au operat, ca să zic așa, a operat problema, i-a luat ceasul de la mână. L-a și dărâmat pe om, fiind foarte bătrân, a fost foarte afectat”, a mai spus sora lui Mircea Badea.

„Personalul medical din spital s-a hotărât să meargă la cursuri de autoapărare”

Situația a devenit atât de complicată, încât personalul medical de la spital s-a decis să meargă la cursuri de autoapărare. „Se întâmplă în jurul nostru. În Italia este ceva inimaginabil. Iar la Milano, dacă vă duceți, aveți mare grijă. Mie aproape că  mi-e frică să mai ies pe stradă de ce se întâmplă și mi se pare că Italia a devenit un Vest sălbatic al anilor 2024.

La metrou, la Roma, hoții de buzunare sunt la ordinea zilei, n-au ce să le facă, pentru că aici legile sunt superbe. Și nu în ultimul rând, la Roma, medicii și asistentele și infirmierii și tot personalul medical dintr-un spital s-au hotărât să meargă la cursuri de autoapărare. Pentru că se confruntă cu multe episoade de violență și agresiuni din partea pacienților, dar și din partea rudelor. După părerea mea, lucrurile degenerează într-o manieră scandaloasă. Aveți grijă dacă veniți ca turiști. Aștept mesajele celor din Diasporă”, a menționat Naty Badea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre