Simona Ionescu / Redactor Șef

Seamănă ca două picături de apă. Cine este sora lui Nicole Cherry și cu ce se ocupă. Foto

Seamănă ca două picături de apă. Cine este sora lui Nicole Cherry și cu ce se ocupă. Foto
E la fel de frumoasă ca și Nicole Cherry și cine le vede prima dată, cu greu le deosebește. În timp ce artista strălucește pe scenă, sora ei stă cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Stabilită în Marea Britanie, sora lui Nicole Cherry ajunge des în România, spre marea bucurie a cântăreței. Pentru că nimeni nu o machiază mai bine ca ea.

Nicole Cherry și sora ei nu doar seamănă foarte bine, ci sunt și extrem de apropiate. Carla Oprișan este cu șase mai mare decât Cireșica noastră, stabilită în țara regelui Charles, căsătorită și mama unei fetițe de trei anișori. Adoră frumosul, e make-up artist de profesie, iar când ajunge în România pur și simplu o transformă pe Nicole Cherry într-o prințesă.

„Niciodată nu am fost de acord cu părinții care își doreau să devină ceva arunci când vor crește, nu au reușit și au forțat copii”

Nicole Cherry ar vrea și n-ar vrea ca micuța să-i calce pe urme, dar e decisă să-i ofere tot sprijinul pentru că-și dorește să fie fericită. „Eu îmi doresc pentru Anastasia ce o face pe ea fericită. Atâta timp cât ea va fi fericită cu job-ul pe care îl va avea, cu ce va alege să facă, eu o voi susține și mă voi bucura pentru ea.

Nicole Cherry și sora ei seamănă extrem de mult

Niciodată nu am fost de acord cu părinții care își doreau să devină ceva arunci când vor crește, nu au reușit și au forțat copii. Nu cred că asta ajută. Până la urmă trebuie să ne alegem fiecare ce ne dorim, ce ne face fericiți, pentru că azi suntem, mâine nu mai suntem.

„Eu cred foarte mult și în feeling-ul pe care îl ai tu, ca artist. Te ajută enorm de mult”

Nu se știe niciodată ce schimbări vor fi în viața noastră și cel mai bine este să ne facem propriile alegeri. Când vine vorba despre cariera mea dau despre educația ei, clar nu e totul la întâmplare. Multe decizii le studiez împreună cu echipa mea. Analizăm, dar decizia finală îmi aparține.

Eu cred foarte mult și în feeling-ul pe care îl ai tu, ca artist. Te ajută enorm de mult. Când vine vorba de Anastasia, voi încerca, până la etapa în care va putea să decidă pentru ea, să o îndrum și să o ajut. Dacă drumul meu va fi unul care o va încânta și pe ea, bineînțeles că o voi susține pe mai departe”, a declarat Nicole Cherry pentru Adevarul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre