Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, Maria, gest tulburător în memoria artistului

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, Maria, gest tulburător în memoria artistului
Maria Trăchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian, nu vrea ca fratele său să plece supărat pe lumea cealaltă. Ce a făcut femeia.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a făcut dezvăluiri incredibile privind relația dintre fratele său și Niculina Stoican.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, Maria, gest tulburător în memoria artistului

După ce impresarul lui Petrică Mâțu Stoian și cântăreața Niculina Stoican și-au aruncat cuvinte grele, Maria Tărchilă, sora artistului vrea să pună punct discuțiilor. S-a hotărât să-i împace pe cei doi. Și a făcut primul pas, prin depunerea sicriului cu trupul neînsuflețit al acestuia la ansamblul Maria Tănase. Femeia spune că Niculina s-a implicat foarte mult și nu mai vrea să se mai certe nimeni, pentru că nu se știe niciodată când plecăm pe lumea cealaltă.

„Măcar pentru memoria lui să fim mai buni”

”Eu am dorit ca Petrică să meargă la ansamblu, să fie o noapte acolo. A fost foarte frumos, s-a organizat frumos, cu toți artiștii de la ansamblu. Niculina Stoican a fost trup și suflet implicată pentru el, ei au fost de mici copii împreună, au crescut împreună.

Cealaltă familie, unde stătea el, nu dorea să-l ducă la ansamblu, dorea ca sicriul să fie depus la teatru. Până la urmă, a ajuns și la teatru, i-am împăcat pe toți și o să îi împăcăm în continuare. Nici nu are rost să ne tot certăm pentru că, uitați cum este, murim în 3 ore. Are rost să ne certăm și să ne supărăm? Măcar pentru memoria lui să fim mai buni”, a declarat, în exclusivitate pentru Fanatik, Maria Tarchila.

Este incredibil ce scrie pe certificatul de deces al cântărețului

De asemenea, femeia a vorbit și de ce au notat medicii în certificatul de deces al lui Petrică: ”Scrie că a murit din cauza inimii. Stop cardio-respirator”. Acest stop cardio respirator însă a fost provocat de alte afecțiuni, precum mitrală severă reumatismală, stenoză mitrală reumatismală, obezitate de grad I, insuficiență cardiacă. Adevărata cauză a morții va fi cea înscrisă în raportul medico-legal și numai în baza lui procurorii își vor face ancheta.

Totodată, potrivit unor surse invocate de Antena 3, este vorba și despre complicațiile post-COVID, adică bronhopneumonie în formă severă, șoc septic, acidoză respiratorie decompensată și supradozaj cu anticoagulant. Deocamdată, acestea sunt datele problemei, pentru că Maria așteaptă ca procurorii să scoată adevărul la suprafață.

”Nu știu dacă eu o să fiu audiată! Dar cei de la clinică vor fi audiați. Eu nu am fost la clinică, nu știu ce s-a întâmplat acolo, dar mă gândesc că de acolo a început totul”, a mai spus, aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre