Simona Ionescu / Redactor Șef

Sore nu dă socoteală nimănui pe cine iubește. Iată cum le-a închis gura cârcotașilor despre relația cu fostul soț al Oanei Matache

Sore nu dă socoteală nimănui pe cine iubește. Iată cum le-a închis gura cârcotașilor despre relația cu fostul soț al Oanei Matache
După ce au fost văzuți împreună la nunta Ginei Pistol, au început să apară tot felul de discuții despre presupusa relație pe care cântăreața Sore ar avea-o cu fostul partener de viață al Oanei Matache, Răzvan Miheț.

Cei doi s-au comportat exemplar la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, tocmai pentru a nu da motive de bârfă.

Chiar și așa, cei doi sunt oameni liberi, fără nici un fel de obligații și pot face orice le poftește inima. Sore s-a despărțit cu câteva luni în urmă de fostul partener și își crește foarte bine fetița. La rândul său, fostul cumnat al Deliei a fost lăsat cu ochii în soare de Oana Matache iar acum s-a terminat și divorțul.

Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache

Cum s-a terminat și scandalul dintre Oana și mama acesteia, care nu l-a acceptat pe actualul iubitei al fiicei, se pare că toată lumea e fericită, iar Răzvan Miheț are tot dreptul să-și refacă viața. De altfel, Gina Matache e extrem de fericită că fostul său ginere și-ar fi refăcut viața.

„Mie chiar mi-e dragă fata aceea”

Mai mult, Gina Matache le-a explicat tuturor că Sore este o fată serioasă, care îi place foarte mult, în plus Răzvan e băiat mare și știe ce să facă cu viața lui. „Acum ce să-i facem, să-l castrăm? Nu am nicio problemă. Mie chiar mi-e dragă fata aceea. Nu mă pot băga eu în viața copiilor”, a mărturisit mama Deliei Matache pentru Cancan.

Sore nu dă socoteală nimănui pe cine iubește

„Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă”

La rândul său, Sore a dat și primele declarații despre relația dintre ea și Răzvan Miheț, dând de înțeles că între ei există o poveste de dragoste. „Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa. Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă”, a spus cântăreața, la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre