Simona Ionescu / Redactor Șef

Sorin Oprescu, Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu, infectați cu COVID. Toți sunt internați în spital

Sorin Oprescu, Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu, infectați cu COVID. Toți sunt internați în spital
Două mari voci ale României, Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, dar și doctorul Sorin Oprescu trec prin momente grele. S-au infectat cu noul coronavirus.

Coronavirusul nu i-a ocolit nici pe prof. dr. Sorin Oprescu, și cântărețele Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani. Ce se întâmplă acum cu cei trei.

Sorin Oprescu, Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu, infectați cu COVID. Toți sunt internați în spital

În ceea ce îl privește pe Sorin Oprescu, acesta ar fi luat virusul chiar de la Spitalul Universitar, imediat după deschiderea secției COVID. Iar acum se pare că ar fi la ATI, la Spitalul Matei Balș. Doctorul Sorin Oprescu a fost vaccinat cu schema completă anti coronavirus. La început, a avut simptomele unei răceli, dar ulterior și-a făcut testul, care a arătat că e vorba de COVID.

Oprescu este într-o stare stabilă, fiind monitorizat și i se fac perfuzii. Situația e destul de neplăcută, pentru că medicul are și diabet zaharat, hipertensiune arterială și are montat și un stent, de aceea colegii sunt extrem de atenți. Membrii familiei au confirmat că fostul edil s-a simţit rău în ultimele zile.

Și Elena Merișoreanu s-a vaccinat cu schema completă anti COVID

Tot la spitalul Matei Balș se află internată și Elena Merișoreanu, de asemenea, vaccinată cu schema completă anti COVID. De altfel, cu doar o lună în urmă, artista a fost în spital, pentru că a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Într-o intervenție telefonică la RTV, vedeta a spus că totul a debutat cu o durere în gât, apoi a început să tușească foarte rău.

Și-a dat seama că nu e vorba de o simplă răceală și a mers la spital, unde s-a dovedit că are coronavirus. Cântăreața a spus că vorbește foarte greu și are nevoie de perfuzii. Deja făcuse o serie, fiindcă s-a internat aseară în spital.

Starea Vioricăi de la Clejani este gravă

În cazul Vioricăi de la Clejani, care se află tot la Mateș Balș, chiar dacă starea ei este stabilă, are probleme mari. Sursele spun că aceasta a ajuns în spital cu 10 zile în urmă și e internată la ATI. Și Viorica a făcut parte din categoria celor care s-au vaccinat cu schema completă. Din păcate, în România coronavirusul își face de cap și, potrivit ultimelor date, e posibil ca în următoarea perioadă să se ajungă la peste 15.000 de cazuri pe zi. Cu vârfuri care pot ajunge chiar la 20.000 de cazuri zilnic.

Sursă foto: rtv, fresh24

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre