Simona Ionescu / Redactor Șef

Sorin Ovidiu Vântu și-a găsit noră. Fiica unei celebre vedete se iubește cu moștenitorul afaceristului

Sorin Ovidiu Vântu și-a găsit noră. Fiica unei celebre vedete se iubește cu moștenitorul afaceristului
De mai bine de patru luni, fiica unui celebru cântăreț iubește și e iubită. Fericitul e nimeni altul decât fiul lui Sorin Ovidiu Vântu.

Sorin Ovidiu Vântu are toate motivele să fie fericit. Fiul său are lângă el o tânără celebră, care-l adoră.

Sorin Ovidiu Vântu și-a găsit noră. Fiica unei celebre vedete se iubește cu moștenitorul afaceristului

Diana Enache, fiica celebrului interpret Adrian Enache, e o femeie fericită de când l-a întâlnit pe fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, Ionuț. Tânăra susține că trăiește o poveste minunată, care are toate șansele să dureze în viitor, când își dorește să devină mamă. Asta pentru că cei doi văd viața la fel, au aceleași dorințe și aceleași pasiuni. S-a auzit despre ei doi cu ceva timp în urmă, dar abia acum artista a decis să-și facă relația publică.

Simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important

”Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important. Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal.

Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, a mărturisit Diana Enache pentru Fanatik.

Nu vor fi împreună de Revelion

Crăciunul îi va prinde pe cei doi alături de ambele familii, dar de Revelion vor sta o perioadă separat. Pentru că Diana și celebrul său tată, Adrian Enache, vor începe anul cum se poate mai bine, pe scenă. ”Anul acesta, ca în orice alt an, voi face Crăciunul acasă cu familia, urmând ca seara să plecăm să cântăm, să facem ce știm mai bine. De Revelion vom fi pe scenă să le dăm o stare bună oamenilor și să începem un 2023 în forță, cu energie bună și veselie. (…)

Crăciunul meu arată acum ca în copilărie, nu s-a schimbat cu nimic. Mă fascinează mirosul sarmalelor și al cozonacilor proaspeți. Crăciunul este mai mult o stare, nu trebuie să ne raportăm doar la mâncare și la bunătățile care vin pe lângă această sărbătoare. Este o stare de familie, de liniște, de pace când stăm cu toții la masă cu cei dragi”, a mai spus Diana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre