Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Adrian Minune, pasionată de arhitectură. Cine a dat-o de gol. „Dacă îi dai un perete alb, face artă”

Soția lui Adrian Minune, pasionată de arhitectură. Cine a dat-o de gol. „Dacă îi dai un perete alb, face artă”
Soția lui Adrian Minune e îngerul casei. Copiii o adoră și ar face orice să-i arate dragoste și să-i mulțumească pentru tot ce a făcut pentru ei. Dar sunt puțini știu că aceasta e pasionată de arhitectură.

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, copiii lui Adrian Minune au vorbit despre cât de talentată e mama lor și cât de mult i-a plăcut arhitectura.

Distracție în Dubai

Recent, soția lui Adrian Minune și-a sărbătorit ziua de naștere, iar celebrul manelist a dus-o în Dubai, unde s-au distrat pe cinste. Dar cel mai frumos cadou pe care-l putea primi vreodată a fost o melodie pe care toți cei trei copii i-au făcut-o, fără ca vreunul dintre părinți să bănuiască ceva. Un dar care va rămâne toată viața. Ideea a pornit de la fiica cea mare a lui Adrian Minune, Carmen. Pentru a rezolva totul cât mai repede, a apelat la bunica, care i-a trimis pe ceilalți frați la studio.

„Te cheamă soră-ta la studio, mișcă-te”

„Am sunat-o pe bunica, i-am spus te duci acum la fiecare, îi trezești din pat și îi trimiți urgent la studio. Au o jumătate de oră să vină la studio să tragă piesa. N-am discutat altceva. Ideea a pornit din senin, gândindu-mă ce cadou pot să-i fac mamei. Și ce ar fi putut să-i iei celei mai importante persoane din viața ta, ca să-i mulțumești pentru ce a făcut pentru tine?

Nimic material nu poate mulțumi mai mult decât piesa. Versurile sunt integral de mine, linia melodică de fratele meu și și-a adus aportul și sora ea.”, a mărturisit Carmen. La rândul său, Adrian, fiul cântărețului a povestit râzând: „A venit mamaie și mi-a zis: Mișcă-te la studio. Te cheamă soră-ta la studio, mișcă-te”.

Frații Simionescu, dar prețios pentru cea mai iubită mamă

„Ea a renunțat la tot, chiar și la studii”

Carmen susține că soția lui Adrian Minune a renunțat la absolut tot când a venit primul copil pe lume. „Mama niciodată în viața ei n-a făcut nimic pentru ea și aici mă refer la faptul că și-a închis studiile din momentul în care m-am născut eu. Ea urma să intre la facultate și n-a mai făcut-o pentru că a rămas însărcinată cu mine. Vroia să dea la arhitectură.

„Tu ești soția mea, nu trebuie să muncești”

Ulterior a vrut să se angajeze, pentru că orice femeie își dorește să aibă și banul ei. Dar am existat noi și tata, care i-a oferit tot ce-a avut nevoie. Dar i-a spus: tu ești soția mea, nu trebuie să muncești. Este un sacrificiu enorm.”, a mărturisit Carmen. La rândul său, cealaltă fiică susține că „dacă îi dai un perete alb, mama face artă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre