Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Dani Oțil a stârnit revoluție în online. Ce i-a deranjat pe fani

Soția lui Dani Oțil a stârnit revoluție în online. Ce i-a deranjat pe fani
Gabriela Oțil a reușit să-i supere pe prietenii săi. Vedeta a îndrăznit să facă un comentariu care i-a deranjat atât de tare, încât au sărit cu discuțiile în contradictoriu.

Ce a făcut Gabriela Prisăcariu atât de grav încât fanii s-au supărat? Soția lui Dani Oțil spune totul.

Soția lui Dani Oțil a stârnit revoluție în online. Ce i-a deranjat pe fani

Recent, pe contul său de socializare, Gabriela a vorbit despre un episod care i-a agitat pe fanii săi. Se pare că totul a pornit de la o discuție legată de înfășatul bebelușului. „Am stârnit o întreagă revoluție cu acest înfășat. Că nu se mai poartă înfășatul, e de pe timpuri.

 

Fiecare își crește copilul așa cum vrea, cum simte. Plus că, nu știu dacă știați, dar copiii se sperie de mânuțele lui, pentru că în burtică stau strâns, strâns. Nu că m-aș pricepe eu foarte mult… Ce, v-am spus eu cum să vă creșteți copiii? Nu mai știm să avem simțul umorului”, a spus soția prezentatorului Antenei 1.

„Sunt mega fericită pentru că a ajuns această drăgălășenie”

Pe de altă parte, Gabriela e fericită că, în sfârșit, a venit și pătuțul mai mic pe care l-a comandat și abia așteaptă momentul în care cel mic va sta cuminte la locul său. „Sunt mega fericită pentru că a ajuns această drăgălășenie. Ca o mamă nebună, am comandat la început un pat mai mare. Acum, măcar pentru câteva luni trebuie să fie aproape de patul meu”, a mai spus fotomodelul.

 

Câte kilograme a luat în greutate

Pe ultima sută de metri cu sarcina, Gabriela a recunoscut că a luat 20 de kilograme dar, chiar și așa, e o mămică extrem de sexy. “Tot ce aflu este cu câte kg m-am mai îngrășat. (…) Am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat, toată lumea zice că nu m-am îngrășat, iar eu am în plus 16 kg”, a spus aceasta.

Pe de altă parte însă, Gabi și Dani își mai doresc un copil: “Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit”.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre