Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Dani Oțil, în panică. Ce s-a întâmplat cu sarcina ei

Soția lui Dani Oțil, în panică. Ce s-a întâmplat cu sarcina ei
Cu doar câteva zile în urmă, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au tras o mare spaimă. Ce s-a întâmplat cu cei doi.

Au plecat pentru o scurtă perioadă să se relaxeze, dar au trăit un moment greu. Dani Oțil și soția lui s-au speriat.

Soția lui Dani Oțil, în panică. Ce s-a întâmplat cu sarcina ei

E pe ultima sută de metri cu sarcina și și-a dorit să petreacă alături de soțul ei, Dani Oțil, câteva zile de vacanță. Când a ajuns la locul destinației însă, a începutul calvarul. Se pare că bebelușului nu i-a plăcut deloc schimbarea, pentru că două nopți a fost extrem de agitat. La un moment dat chiar, Gabriela a crezut că va naște înainte de termen. Pentru că se aflau la munte, cei doi soți au decis că e momentul să scurteze vacanța și să meargă cât mai repede acasă.

„Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva?!”

”A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă.

Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva?! M-am trezit la ora 4 dimineața, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a afirmat Gabriela Prisăcariu pe Insta Stories.

Dani și Gabriela mai vor încă un bebeluș

Chiar dacă nici primul bebeluș nu a venit încă pe lume, cei doi se gândesc și la al doilea copil. Dar, spune Gabriela, lasă acest lucru în seama lui Dumnezeu.

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu, potrivit playtech.ro.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre