Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Giovanni Becali, o femeie diplomată. Între ei s-a produs o ceartă monstru, dar nu a suflat o vorbă

Soția lui Giovanni Becali, o femeie diplomată. Între ei s-a produs o ceartă monstru, dar nu a suflat o vorbă
În timp ce soția lui Gigi Becali face tot ce poate pentru familia sa, Giovanni a avut probleme cu jumătatea sa. Sătulă până cap de probleme, Stella a plecat de acasă. Cum s-a rezolvat situația.

Giovanni Becali a fost la un pas să rămână singur și cu greu a reușit să-și convingă soția să revină la el. Stella Hernandez și vărul lui Becali s-au cunoscut în urmă cu 30 de ani, când se aflau la Paris, orașul iubirii. Doar că la un moment dat între ei au început să apară problemele, iar femeia a fost la un pas să renunțe mariaj. Ea a plecat la un moment dat din România și nimeni nu mai credea că se va reîntoarce la vărul lui Becali.

Nimeni nu a știut prin ce au trecut cei doi soți

Potrivit informațiilor oferite de Playsport, soția lui Giovanni a depus actele de divorț de două ori, hotărâtă să-și vadă de viața ei, ultima data fiind când acesta se afla în închisoare. Chiar dacă a fost văzută de multe ori când a venit să-și viziteze soțul. Femeia a decis însă ca nici rudele și nici prietenii să nu știe prin ce situație complicată trec cei doi soți, de aceea au pozat întotdeauna într-o familie fericită.

”Se părea că Stella a plecat din țară după cea de-a doua tentativă de divorț, fiindcă nimic nu o mai reținea pe plaiurile mioritice. Femeia voia să lase în urmă scandalurile și să își reia viața de la zero! După o perioadă însa, ea s-a întors la Giovani! Nu a putut să îl lase singur în perioadele dificile!

A renunțat să se mai despartă de el și l-a iertat de fiecare dată când a greșit, chiar dacă a mai depus actele de separare la tribunalul din București în 2009.”, susțin surse din anturajul celor doi, potrivit Wowbiz.

A realizat că Giovanni este bărbatul vieții ei

După ce Giovanni Becali a fost eliberat, Stella a realizat însă că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au împăcat. Cel mai cunoscut impresar din fotbalul românesc are trei copii cu Stella, dar și un băiat din relația pe care a avut-o cu Aida Giurumescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre