Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Ilie Năstase are probleme în familie. A lipsit de la o emisiune tv

Soția lui Ilie Năstase are probleme în familie. A lipsit de la o emisiune tv
Ilie Năstase a explicat de ce soția sa, Ioana, a lipsit de la o emisiune tv la care era invitată. Marele nostru sportiv a spus că nu a fost nimic grav, dar era, totuși, o problemă în familie.

Ioana, soția lui Ilie Năstase, ar fi trebuit să fie astăzi prezentă la emisiunea Star matinal de la postul Antena Stars.  Confirmase participarea, dar nu a venit. Astfel de momente în televiziune sunt neplăcute. Înseamnă că scenariul emisiunii se schimbă brusc și trebuie să ai o rezervă. A explicat Ilie Năstase ce s-a întâmplat.

Soția lui Ilie Năstase are probleme în familie

Ioana Năstase Simion era așteptată astăzi, 22 august, la Stars matinal. Însă înainte de a intra în legătură directă prin telefon, soția lui Ilie Năstase a mărturisit că nu mai poate să vorbească. Contactat de către echipa Antena Stars, tenismenul a spus în direct care a fost motivul pentru care nu a mai putut să ia parte în emisiune, așa cum a promis.

Ilie Năstase (75 de ani) a precizat că mama Ioanei a întâmpinat câteva probleme de sănătate de ultim moment. De aceea, soția lui a fost nevoită să plece de acasă cât mai repede pentru a merge să-i fie alături mamei.

Tenismenul spune că nu ar fi nimic grav, ci că sunt probleme specifice vârstei.

”Nu sunt probleme. Soția mea s-a dus la mama ei că nu se simte prea bine, o să ajung și eu acolo în curând. Nu e nici o problemă. E o femeie mai în vârstă, cam de seama mea și sigur la vârsta asta nu te simți bine mai des”, a spus Ilie Năstase în direct la Antena Stars.

Ilie Năstase își dorește o casă de vacanță

Ilie Năstase a mărturisit că mai degrabă preferă vremea mai rece, decât valul acesta de căldură. De aceea, vrea să-și construiască o casă la munte, în zona Moieciu, acolo unde tenismenul deține un teren.

El a precizat că săptămâna viitoare va merge acolo să analizeze locul și să vadă ce ar putea face pentru a începe cât mai repede construcția unei vile de vacanță.

”Mă chinui cu căldura, nu prea îmi place căldura. Stau aici la mare, dar din când în când mai mergem și la București. Vrem să ne construim și o viluță la munte, la Moieciu. Mergem acolo să vedem ce putem face acolo”, a mai spus el.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre