Simona Ionescu / Redactor Șef

Soţia lui Mihail Vlasov a murit de COVID-19. Virusul i-a distrus toate organele

Soţia lui Mihail Vlasov a murit de COVID-19. Virusul i-a distrus toate organele
Este tristețe mare în familia lui Mihail Vlasov, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR). Soţia sa, Viviana Vlasov, a murit sâmbătă, 22 august, cu diagnosticul COVID-19. Virusul i-a distrus toate organele.

Viviana Vlasov, soția lui Mihail Vlasov, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), a murit răpusă de COVID-19. Este mama gemenelor Ingrid și Vanda Vlasov, celebre în lumea mondenă la începutul anilor 2000.

Soţia lui Mihail Vlasov a murit de COVID-19

Viviana Vlasov (72 de ani), de profesie medic, era internată de o săptămână la Spitalul de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva din Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„La început părea să meargă spre bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat în Terapie Intensivă. Foarte repede, virusul i-a devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot. Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta”, a declarat Carmen Manciuc, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, citată de ziaruldeiasi.ro.

Viviana Vlasov este mama gemenelor Ingrid și Vanda Vlasov

În anii 2000, surorile Vlasov erau celebre în lumea mondenă. Ingrid, creatoare de modă, este apreciată de vedete, iar Vanda este jurist și căsătorită cu un fost ministru, Cristian Anghel. Cele două erau supranumite prințesele din Iași pentru că erau fiicele  celui mai bogat avocat din Moldova, Mihail Vlasov.

Vanda și Ingrid Vlasov erau supranumite prințesele din Iași pentru că erau fiicele celui mai bogat avocat din Moldova, Mihail Vlasov

 

Însă, din 2014 au început necazurile pentru această familie. În martie 2014, Presedintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihail Vlasov, a fost ridicat de procurorii DNA, în urma unui flagrant. Potrivit DNA, Mihail Vlasov a fost prins în timp ce lua mită 200.000 de euro.

În 2016, Procurorii DNA l-au trimis în judecată într-un al treilea dosar pe Mihail Vlasov, la data faptelor preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României – CCIR, în timp ce era deja deţinut în altă cauză. În acest dosar, alături de Mihail Vlasov, pentru fapte similare, au mai fost deferiţi justiţiei fiica sa, creatoarea de modă Ingrid Vlasov, soţul acesteia – Marian Nedelcu și alții. În două dintre dosare, Mihail Vlasov a fost achitat.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre