Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Petre Roman a declanșat un scandal în online. La fel s-a petrecut și în 2007, când Mioara a fost părăsită pentru ea

Soția lui Petre Roman a declanșat un scandal în online. La fel s-a petrecut și în 2007, când Mioara a fost părăsită pentru ea
În timp ce Oana Roman și Catinca se pregătesc să-și înmormânteze mama, femeia care a despărțit-o pe Mioara Roman de soțul său a dat cu bâta în baltă. Mesajul postat de Silvia Agapia Chifiriuc pe rețeaua socială i-a enervat la culme pe internauți.

Cel mai recent mesaj al Silviei Chifiriuc, soția lui Petre Roman a stârnit o adevărată revoltă în mediul online. În timp ce fetele fostului politician se pregătesc de înmormântare, ea a vorbit despre Dragobete.

Internauții s-au enervat la culme după ce au citit mesajul postat de Silvia Chifiriuc pe contul ei de Facebook și au criticat-o aspru. Fanii spun că este inimaginabil ca aceasta să vorbească de dragoste în ziua în care toată media anunța că Mioara Roman a încetat din viață, iar fetele ei abia aflaseră că nu mai au mamă.

„Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul”

Mesajul a fost total nepotrivit în contextul acelei zile de doliu. Mioara Roman murise de câteva ore, iar familia, inclusiv Petre Roman, fusese anunțată, iar presa publicase știrea.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor. Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea”, a scris Silvia Chifiriuc, pe Facebook, vineri, la ora 8.33.

silvia chifiriuc
Silvia Chifiriuc, mesajul care a enervat la culme fanii

„Ai călcat-o pe suflet, trebuia să mai punctezi iubirea și în aceste momente?”

Internauții au aruncat cu săgeți în soția lui Petre Roman și au catalogat gestul ei o lipsă cruntă de respect în primul rând față de Petre Roman, bărbatul pe care spune că-l iubește mai presus decât orice.

„Ce lipsă de respect pentru «omul iubit» de lângă tine! Indiferent ce simți, te descalifici prin răutatea ta…

Oare nu a fost suficient că a rămas singură Mioara Roman la o vârstă «respectabilă» și ai călcat-o pe suflet, trebuia să mai punctezi iubirea și în aceste momente?? Urât, foarte urât…”, a spus unul dintre fanii Silviei. Dar mesajele nu s-au oprit aici.

silvia chifiriuc
Petre Roman a părăsit-o pe Mioara pentru a se căsători cu Silvia Chifiriuc

„Lipsă de empatie și bun simț”

„Ce urât, măcar din respect pentru omul de lângă nu te interesa Dragobetele, știind că fiica lui trece printr-o perioadă dificilă, emani răutate”, a spus un alt internaut. „Să nu zici că nu ai aflat… după câteva ore asta postezi? Lipsă de empatie și bun simț”, „Nu ești în doliu! Puțin respect, tanti! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate”, au spus alți internauți.

Un alt fan al Silviei susține că aceasta este doar o „devoratoare de oameni căsătoriți, nu te interesează omul Petre Roman ci banii lui. Dar toate la timpul potrivit vei primi ceea ce ai făcut, ți-ai clădit fericirea pe nefericirea altora vei primi ce meriți fii sigură”.

Povestea vieții iubitei Agapia Silvia Chifiriuc a fost relatată de presă în 2007, după ce Petre Roman și-a părăsit familia

După 34 de ani de căsnicie și la doar câteva luni după ce sărbătorise cu fast împlinirea a 60 de ani, alături de familie, Petre Roman a părăsit domiciliu conjugal fără prea multe explicații. La scurt timp, jurnaliștii au dezvăluit, la începutul anului 2007, că Petre Roman are o relație de mai mult timp cu o cântăreață din Constanța, pe nume Silvia Chifiruc. În acte, numele întreg era Agapia Silvia Chifiriuc, născută în județul Botoșani, în 1972. Mama ei foarte credincioasă și a ținut să o boteze cu numele mânăstirii Agapia, la care a adăugat și numele ei – Silvia.

silvia chifiriuc
Petre Roman și mireasa sa Agapia Silvia Chifiriuc la nunta ținută în vila lui Dinu Patriciu

Imediat după ce s-a aflat că fostul premier Petre Roman s-a îndrăgostit de ea și va divorța de respectabila fostă profesoară și jurnalistă, românii au năvălit cu comentarii urâte la adresa celor doi pe site-urile ziarelor online. Silvia Chifiriuc a renunțat la a mai cânta în concerte în acei ani. Apoi, în 2009 s-a căsătorit cu Petre Roman, iar nași de cununie le-au fost Dinu Patriciu și soția, Dana. Nunta a avut loc chiar e domeniul Patriciu de la Snagov.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre