Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția mea a fost asistenta unui magician mulți ani. Când am ajuns acasă, iată pe cine am găsit în dulap

Soția mea a fost asistenta unui magician mulți ani. Când am ajuns acasă, iată pe cine am găsit în dulap
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un tip proaspăt divorţat, către un amic:

– Toată lumea crede că dacă scoţi din pălărie un iepure eşti magician. Eu am scos o căţea din inimă şi nu mă mai laud!

____________

Cred că tata a fost un mare magician. A dispărut fără urmă când m-am născut!

____________

– Tatăl meu e iluzionist. Într-un minut e capabil să transforme o bancnotă de zece lei într-un iepuraş! se laudă un puşti.

– Fleacuri! zice alt puşti. Mama mea poate transforma instantaneu un teanc întreg de bancnote într-o rochie nouă!

____________

Un magician, rămânând fără recuzită se duce într-un shop de magie pentru a cumpăra ceva. Vânzătorul, îi pune în mână o pereche de ochelari de soare și îi șoptește “Doar 1000 de euro”. Magicianul îi pune la ochi. Deodată vede toți vânzătorii din shop dezbrăcați. Dă ochelarii jos de la ochi și toți sunt iarăși îmbrăcați. Din încăpere se aude un strigăt mare: „Vândut!”. În drum spre casă, ca să se convingă de efectul lor îi pune din nou la ochi în autobuz. Iarăși toate persoanele sunt dezbrăcate, iar când îi dă jos sunt îmbrăcate la loc.

Când ajunge acasă intră cu ei pe ochi și o vede pe iubita lui și prietenul lui cel mai bun dezbrăcați. Când îi dă jos, surpriză, tot dezbrăcați sunt. „De ce când cumperi ceva de la un magazin de magie, atunci când ajungi acasă se stricaă?”

____________

Soția mea a fost asistenta unui magician mulți ani. Cred că a învățat câteva trucuri bune de la el. De exemplu, vin ieri de la muncă, intru în dormitor, mă vede și strigă:

– „Abracadabra!”. Și deodată, ce să vezi?? Prietenul meu, Răzvan, a ieșit dezbrăcat din dulap. Am râs cu lacrimi, săracu’ Răzvan, mi-era milă de el, cred că se întreba ce dracu’ s-a întâmplat de a ajuns gol la mine în dulap!

____________

Un magician ce lucra pe un vas aflat în croazieră executa în fiecare săptămână acelaşi număr. Singura sa problema era papagalul căpitanului. Acesta îi învăţase toate şmecheriile şi, odată ce magicianul începea numărul, se apuca să comenteze şi să explice trucurile acestuia. Tipul era scos din sărite de pasăre, dar nu putea face nimic pentru că era papagalul căpitanului. În cele din urmă, o întâmplare i-a curmat suferinţa: vaporul s-a ciocnit de o stâncă şi s-a scufundat. Magicianul a scăpat agăţându-se de un lemn. A plutit câteva zile pînă când, epuizat, ajunge pe o insulă. Când s-a trezit, a mulţumit Domnului că l-a salvat. A auzit însă un fluierat cunoscut, care l-a făcut să îngheţe: era papagalul…
Nu şi-au vorbit câteva zile, după care pasărea a cârâit:
– Mă dau bătut! Arată-mi unde e corabia…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre