Simona Ionescu / Redactor Șef

Un magician din Timișoara a băgat spaima în colegii de breaslă. L-a amenințat pe binecunoscutul Robert Tudor

Un magician din Timișoara a băgat spaima în colegii de breaslă. L-a amenințat pe binecunoscutul Robert Tudor
Pe contul său de Facebook, simpaticul magician Robert Tudor și-a spus oful. Iată prin ce a trecut în ultima perioadă.

Robert Tudor face parte din categoria magicienilor de elită ai României. Chiar dacă e atent la ce evenimente ia parte, a fost păcălit.

Un magician din Timișoara a băgat spaima în colegii de breaslă. Iată cum l-a amenințat pe binecunoscutul Robert Tudor

Magicianul Robert Tudor le-a spus fanilor săi prin ce a trecut recent. Artistul spune că a fost amenințat de un coleg de breaslă din Timișoara, care i-a trimis mesaje deloc plăcute ochiului. Acesta le-ar fi pus gând rău și altor magicieni cărora le anulează spectacolele celor care vin la Timișoara.

„Din ce am înțeles este samsar și are susținere mare”

„Fac public numele magicianului de la Timișoara care m-a amenințat”, a spus acesta, care a notat că este vorba de Lorenzo Cristian Magic. „Din ce am înțeles este samsar și are susținere mare… Iar spectacolul îl face pe banii primăriei și al consiliului județean, de la care a primit 20.000 de euro. Acum să vadă toată lumea cine e de fapt acest om”, a mai scris Robert Tudor pe Facebook.

Robert Tudor este dat în judecată

Imediat fanii au sărit cu tot felul de comentarii, iar unui internaut, Robert Tudor i-a mărturisit că artistul de la Timișoara a afirmat că-l va în judecată. „Ok, acum înțeleg, tu mă judeci fără să ști cu adevărat despre ce este vorba sau măcar de a fi cunoscut ambele variante”, a fost mesajul primit de Robert.

Robert Tudor vrea să-i fie naș Ramonei Olaru

Invitat astăzi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, magicianul a spus, mai în glumă, mai în serios, că vrea să fie nașul Ramonei Olaru. Pentru a ști cât mai e darul, și-a sunat mama în direct. “Mămică vezi că o să fiu nașul Ramonei Olaru cu Cazacu. Cât îi dai mămică, Ramonei? Să trăiască, mămica mea, sănătate, te pup, mămico”, a spus acesta, stârnind în platou hohote de râs. Pentru ca spectacolul să fie ca la carte, Ramonei i-a fost pus și voalul de mireasă pe cap…

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre