Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția Prințului Charles o sfătuia pe Kate cum să-l „agațe” pe Prințul William. Dezvăluiri dintr-o nouă carte

Soția Prințului Charles o sfătuia pe Kate cum să-l „agațe” pe Prințul William. Dezvăluiri dintr-o nouă carte
Kate Middleton poate că i-a câștigat inima viitorului rege, dar Camila Parker-Bowles i-a oferit acesteia sfaturi despre cum să „îl agațe” pe prințul William.

Ducesa de Sussex (în vârstă de 38 de ani) a preluat rolul de iubită regală atunci când ea și prințul William (în vârstă de 38 de ani) au început să se întâlnească la universitate, iar atunci soția prințului Charles i-a oferit câteva sfaturi lui Kate, despre relații. 

„Camilla i-a încredințat lui Kate secretul -de agățat- un prinț ocupat: potrivește-ți programul bine, practic toată viața, în jurul lui”, i-a spus Camilla lui Kate, potrivit spuselor expertului și biografului regal Robert Lacey.

Prințul William a stat departe de lumina reflectoarelor cât timp a fost la universitate

Robert a furnizat detalii în noua sa carte, „Bătălia fraților”, dar susține că sfaturile oferite de Camila nu au fost folositoare, deoarece jurnalul lui William era „nepotrivit”. Ducele s-a putut bucura de o viață universitară aproape normală, întrucât un acord de confidențialitate l-a ținut departe de lumina reflectoarelor, la fel și romantismul său înfloritor cu Kate.

Dar asta s-a schimbat odată ce amândoi au absolvit și William a primit sarcini regale, inclusiv primul său turneu regal solo, când a zburat în Noua Zeelandă la vârsta de doar 23 de ani. De asemenea, s-a mutat la Sandhurst, unde s-a alăturat Academiei Militare Regale, totul în timp ce Kate privea de acasă.

Kate Middleton avea „un plan de rezervă”

Biograful regal susține că, Kate trebuia să vină cu un „plan de rezervă” în cazul în care William s-ar fi despărțit de ea, mai degrabă decât s-ar fi așteptat.

„În timp ce obiectivul pe termen mediu-lung al lui Kate era destul de simplu, să îl conducă pe William la altar, ea a trebuit să își conceapă propria carieră independentă, ca un camuflaj. Aceasta era o chestiune atât de tactică personală, cât și publică. În niciun caz nu ar ajuta-o pe doamna Middleton să pară nevoiașă și, desigur, a existat ultimă posibilitate de neimaginat, că ar putea ajunge să fie abandonată! Kate Middleton avea un plan de rezervă în cazul în care prințul William ar fi abandonat-o”, a spus el.

Carmen Brumă are reguli sănătoase pentru cină

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre