Simona Ionescu / Redactor Șef

Soției lui Ilie Năstase i s-a făcut rău. A fost luată cu ambulanța direct de la masă. Ce a pățit bruneta

Soției lui Ilie Năstase i s-a făcut rău. A fost luată cu ambulanța direct de la masă. Ce a pățit bruneta
Ioana Năstase se caracterizează drept o femeie liniștită, care-și vede de viața ei. Dar când cineva o deranjează cumplit, pune piciorul în prag.

În urma scandalului pe care Ioana Năstase l-a făcut la aniversarea soțului, au ieșit la iveală lucruri neștiute.

Soției lui Ilie Năstase i s-a făcut rău. A fost luată cu ambulanța direct de la masă. Ce a pățit bruneta

Cu câteva zile în urmă, Ilie Năstase și-a serbat ziua de naștere, unde au venit să-l felicite cei mai buni prieteni. La un moment dat, petrecerea a fost stricată de un bărbat, care s-a dat drept fiul lui Ilie, moment în care Ioana a uitat unde se află și a răbufnit. Voi știți că eu sunt o femeie liniștită, calculată!

Voi mă știți pe mine cum sunt! Adevărul e că am obosit! Știți bine ce s-a întâmplat cu ceva timp în urmă, de la povestea cu Marica.  Eu am încercat mereu să fiu precaută cu oamenii care intră în viața lui Ilie. De trei luni așa de zile, a apărut în calea lui Ilie acest om cu pretextul să-i semneze trei rachete de tenis! De atunci au început să țină legătura și să se întâlnească tot mai des, a declarat ea pentru Click.

„Iliuță, tatăl meu a decedat! De astăzi înainte vreau să fii tu tatăl meu!”

Dar cine e bărbatul care i-a mâncat zilele Ioanei? Bruneta spune că Ilie l-a cunoscut cu vreo două luni în urmă, când acesta a venit la fostul sportiv și i-a spus că vrea să fie tatăl său. Ea a menționat că ultima dată când s-au întâlnit cu acest personaj i s-a făcut rău, iar ambulanța a luat-o chiar de la masă.

“Ce fiu?! Acum vreo două luni mi-a spus Ilie că a venit și i-a pus mâna pe umăr și i-a zis așa: „Iliuță, tatăl meu a decedat! De astăzi înainte vreau să fii tu tatăl meu!”.

Dar pun și eu o întrebare pertinentă: de ce nu se duce acest domn la un azil să ia un bătrânel de acolo să-l numească tatăl lui? De ce pe Ilie?  Nu am vrut să dau nimic până acum la presă că nu sunt genul! Dar ultima dată când ne-am întâlnit eu și Ilie cu acest om mi s-a făcut rău și m-a luat cu Ambulanța! M-au luat direct de la masă!”.

„Omul ăsta îl manipulează, e mai bun manipulator decât Ilie. A intrat în sufletul lui, i-a promis marea cu sarea”

Am simțit că mi se face rău în prezența acelui om! Eu sunt pentru ei o piedică, eu încerc să-l protejez pe Ilie cât pot. Nimeni nu intră cu bocancii în viața lui Ilie! Omul ăsta îl manipulează, e mai bun manipulator decât Ilie. A intrat în sufletul lui, i-a promis marea cu sarea. Ilie a insistat să mergem la Iași cu el, înainte de ziua lui.

Ne-am întors la București, eu habar nu am avut de această conferință de presă pe care acest om i-a organizat-o. Că omul îi organizase o conferință cu nevastă-sa cu care nici nu e căsătorit! M-am urcat în taxi, am ajuns acolo, omul s-a ascuns de mine! Ilie zicea că nu e acolo! M-am enervat! Practic, ei se ascundeau de mine! Eu mă simt în pericol!”, a mărturisit Ioana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre