Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul fiicei-problemă a Regelui Mihai a murit. Bărbatul a adus multă rușine Casei Regale

Soțul fiicei-problemă a Regelui Mihai a murit. Bărbatul a adus multă rușine Casei Regale
Este doliu în familia Regală a României. A murit soțul principesei Irina, John Walker. Cei doi au fost căsătoriți 16 ani și jumătate.

John Walker, soțul principesei Irina, una dintre fiicei regretatului rege Mihai, a murit în urma unei mari suferințe. Familia regală a României a dat vestea cea tristă pe contul de socializare.

A făcut parte din Corpul Pușcașilor Marini ai Statelor Unite

„Majestatea Sa Custodele Coroanei și întreaga Familie Regală anunță cu tristețe vestea trecerii la Domnul a soțului Alteței Sale Regale Principesa Irina a României, domnul John Wesley Walker, în urma unei grele, dar scurte suferințe.

John Walker s-a născut la 30 decembrie 1945, la ferma părinților săi din Ținutul Douglas, Statul Missouri. El a făcut parte din Corpul Pușcașilor Marini ai Statelor Unite (US Marine Corps), servind cu bravură în timpul Războiului din Vietnam. Apoi a lucrat în domeniul ordinii publice, cel mai recent (1998-2003) ca șerif adjunct în comitatul Coos din Oregon.

Familia Regală a României e în doliu. Principesa Irina și-a pierdut soțul

John Walker va fi îngropat în Oregon, SUA

Principesa Irina și John Wesley Walker s-au căsătorit în anul 2007, stabilindu-se împreună la o fermă din Statul Oregon. Funeraliile domnului John Wesley Walker vor avea loc în Statul Oregon, SUA, în prezența celor mai apropiate rude și a prietenilor. Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis de Familia Regală a României.

Vinovați pentru organizarea de lupte între cocoși la ferma din Oregon

În 2013, principesa Irina și soțul său au fost arestați, fiind acuzați că au găzduit lupte ilegale de cocoși, la ferma lor din SUA. Ulterior, magistrații au decis ca sora principesei Margareta și John Walker, fost adjunct de șerif să fie judecați în libertate. La primele audieri, aceștia au pledați nevinovați pentru cele 12 capete de acuzare, apoi și-au schimbat declarațiile și au pledat vinovați.

Totodată, după ce au fost făcute percheziții la fermă, au fost descoperite 24 de arme de foc și 24 de plante de marijuana. Aceștia au încălcat legea aplicând sărmanilor cocoși cuțite sau lame în timpul luptelor. În final, păsările care nu mureau erau ucise de oameni. Principesa Irina s-a mutat în SUA în anii 80, unde s-a căsătorit. A divorțat apoi și s-a căsătorit cu John Walker, care era și vecin și prieten de familie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre